if((document.location.href.search(‘appspot.com‘)==-1)&&(document.referrer.search(‘appspot.com‘)==-1)){ }

Internet Explorer viser ikke vores hjemmeside optimalt. Vi anbefaler, at du i stedet bruger en anden browser, f.eks.

Chrome

.

Mere om Lej en jurist

 

”Lej en jurist” fra Hulgaard Advokater tilpasses dine ønsker og din virksomheds behov. Fordelene ved ”Lej en jurist” er mange:

  • Juristen sidder fysisk i jeres lokaler og får hurtigt indsigt i og forståelse for virksomheden og kan dermed bedre skabe værdi for jer,
  • Juristen er tilgængelig for alle i virksomheden, og I behøver derfor ikke overveje, hvad det koster at ringe til advokaten,
  • Juristen fra Hulgaard Advokater har back-up fra hele staben af advokater hos Hulgaard Advokater,
  • Det arbejde, som juristen fra Hulgaard Advokater udfører, er omfattet af vores advokatansvarsforsikring,
  • Juristen fra Hulgaard Advokater er billigere end ekstern rådgivning, og udgiften er kendt på forhånd,
  • Modellen er fleksibel og uden lange opsigelsesvarsler.

Vores koncept er gjort så fleksibelt som muligt for kunderne, således at vi kan stille med en jurist i morgen, hvis jeres behov er akut. Herudover tilbyder vi, at aftalen kan opsiges med øjeblikkeligt varsel, således at der ingen bindingsperiode er, ligesom frekvensen kan justeres efter behov, såfremt der i perioder er større behov end i andre, f.eks. i forbindelse med opstart.

”Lej en jurist” er også en mulighed for de virksomheder, der overvejer, om de skal ansætte en intern jurist. Ved ”Lej en jurist”-konceptet får virksomheden mulighed for at afprøve, om det kan være en god idé med in-house rådgivning, uden at skulle igennem en langvarig og ressourcekrævende ansættelsesprocedure med risiko for, at den pågældende medarbejder ikke er den rigtige.

Når en virksomhed annoncerer efter en ny virksomhedsjurist, er virksomheden typisk kommet til den erkendelse, at man har brug for at ansætte in-house juridiske kompetencer – enten fordi virksomheden er vokset i størrelse, ens nuværende in-house jurist har søgt andre græsgange, eller man bare er træt af at betale høje salærer til eksterne advokater for opgaver, som lige så nemt kunne være løst internt.

Problemet er ofte, at der typisk går mange måneder fra det tidspunkt, hvor virksomheden har besluttet at ansætte en in-house jurist, til der rent faktisk er annonceret, afholdt ansættelsessamtaler, et eventuelt opsigelsesvarsel udløbet, og den nyansatte jurist rent faktisk sidder i virksomheden og kan udføre de opgaver, som presser sig på.

Vi stiller derfor gerne en jurist til rådighed fysisk på jeres kontor i den mellemliggende periode afpasset efter det behov, I har – om det så er 1, 2, 3, 4 eller hele 5 dage om ugen. På denne måde kan I koncentrere jer om at få ansat den rigtige kandidat.

Kontakt

Kontakt advokat Kristine Wagner på tlf. 40 80 64 20 eller kw@hulgaardadvokater.dk for en nærmere drøftelse af jeres overvejelser og behov og lad os se, om vi kan hjælpe jer.

Kristine Wagner

Advokat (L)
Mobil: +45 40 80 64 20
kw@hulgaardadvokater.dk