if((document.location.href.search(‘appspot.com‘)==-1)&&(document.referrer.search(‘appspot.com‘)==-1)){ }

Internet Explorer viser ikke vores hjemmeside optimalt. Vi anbefaler, at du i stedet bruger en anden browser, f.eks.

Chrome

.

Er du drevet af en passion for skatteret, og vil du selv bestemme i dit liv?

 
Elsker du at fordybe dig i skatteretlige spørgsmål, og elsker du følelsen, når du finder præcist det argument, der gør, at du kan vinde sagen for dine kunder? Så har du nok ligesom os en passion for skatteret.

Hulgaard Advokater søger en advokat, som elsker at nørde med skatteretten.

Vi har kontor både i Kolding og i Århus. Du bestemmer selv, hvor du vil have din base. Du bestemmer også selv din arbejdstid. Vi har god erfaring med skræddersyede løn- og ansættelsesvilkår, hvor vi sammen finder den model, der passer bedst til dit liv.

Hos os får du både mulighed for indflydelse og mulighed for at fordybe dig i skatteretlige spørgsmål uden at gå glip af alt det andet sjove i livet.

Lyder det som et meningsfuldt arbejdsliv? Det synes vi!
 

Der skal være plads til at brillere og gøre en forskel

Vi er et specialistkontor, og et stort engagement i vores kunders forretning og problemstilling er én af de styrker, der er med til at skabe de bedste resultater for vores kunder. Du får således mulighed for at opnå resultater og gøre en forskel for dine egne kunder. Vi er ambitiøse og fagligt dygtige – det skal du også være.

Du skal være særlig god til at yde rådgivning om skatte- og afgiftsretlige spørgsmål, føre skattesager for myndighederne og domstolene og gerne være forsvarer i skattestraffesager. Det vil være en fordel, hvis du også har erfaring med erhvervs- og selskabsretlige forhold, herunder virksomhedsetableringer, omstruktureringer og generationsskifte.
 

Der skal være tid til alt det sjove og dem, du holder af

Vil du selv bestemme i dit liv, men er lige nu fanget i et hamsterhjul? Så stå af!

Uanset om du drømmer om mere tid til at kitesurfe, mere tid med familien eller noget helt tredje, så har du hos os tid til både arbejde, familie og fritid, fordi vi lægger vægt på, at der skal være tid til det hele.
 

Der er mulighed for indflydelse og udvikling

Vores størrelse gør, at vi ikke bremses af tunge beslutningsprocesser. Hos os går du ombord i et firma i konstant udvikling, hvor du får mulighed for at være med til at sætte kursen og finde nye veje.

Vi er et dynamisk team, som motiveres af at udvikle os selv og hinanden, og som ikke har et mål om at tjene mest muligt, men at tjene kunderne bedst muligt.

Du har nok allerede en fornemmelse af, hvem vi er, men det bedste svar på, hvordan det er at arbejde for Hulgaard Advokater får du ved at spørge, hvad vores medarbejdere mener. Du kan læse mere om dine nye kollegaer her.

Vores samtaler foregår løbende, så send gerne din ansøgning snarest muligt til Marianne Work Bramsen pr. mail: mw@hulgaardadvokater.dk.

Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte kontorleder Marianne Work Bramsen på dir. tlf.: 38 40 42 12, eller hvis du vil vide mere om, hvordan det er at være advokat hos os, er du også velkommen til at kontakte advokat Lars Lauge Nielsen på dir. tlf.: 38 40 42 24.

 

Marianne Work Bramsen

Kontorleder og juridisk assistent
Tel.dir.: +45 38 40 42 12
Mobil: +45 40 80 64 12
mw@hulgaardadvokater.dk