if((document.location.href.search(‘appspot.com‘)==-1)&&(document.referrer.search(‘appspot.com‘)==-1)){ }

Internet Explorer viser ikke vores hjemmeside optimalt. Vi anbefaler, at du i stedet bruger en anden browser, f.eks.

Chrome

.

Har du lyst til at udvikle dine kompetencer på et dynamisk kontor i smukke omgivelser?

 

Hulgaard Advokater søger endnu en dygtig medarbejder til vores administrative team.

 
Hvis du motiveres af en høj grad af frihed og spændende og varierende opgaver, har du nu chancen for at få et job som juridisk assistent på vores kontor på Marselisborg Lystbådehavn i Aarhus.

Du vil blive 1. styrmand på vores kontor i Aarhus, og dine arbejdsopgaver vil være mangeartede. Du skal derfor kunne tage styring og tage aktivt del i kontorets opgaver.

Vi har en ambition om at have en arbejdsplads med et arbejdsmiljø, der giver arbejdsglæde og frie rammer. Du kan derfor (næsten) selv tilrettelægge din arbejdsdag, som det passer dig bedst. Vi hænger os nemlig ikke ret meget i, hvornår du kommer og går. Det, der betyder noget, er, at vi sammen når vores mål og skaber de bedste resultater for vores kunder.

Vores styrke er vores medarbejdere, som alle er kendetegnet ved at være engagerede og fagligt dygtige. Du vil således blive en del af et unikt og fagligt stærkt team, der består af 7 jurister og 3 juridiske assistenter. Vi har kontor i Aarhus og Kolding, og er specialiseret inden for erhvervs-retten, særligt områderne skatteret, generationsskifte og selskabsretlige forhold, herunder ansættelsesret og persondata.

Høj kvalitet og god service er nøgleord for os. Det kræver, at vi gør os umage – hver dag.

Du skal være dygtig til at formulere dig skriftligt og have talent for tal – herunder gerne regnskabs-mæssig erfaring eller erfaring med dødsbobehandling.

Kommer du fra en stilling med stærke kompetencer inden for nogle af vores specialer, som du ønsker at dyrke, f.eks. skatteret eller selskabsret, er der rig mulighed for det. Men du kan også få mulighed for at udvikle dig på andre faglige områder, som f.eks. håndtering af ejendomshandler, tinglysning og digitale retssager.

Det er ikke vigtigt for os, om du har en egentlig advokatsekretæruddannelse. Det vigtigste er, at du er dygtig, har den rette personlighed og deler samme værdier som os, så sørger vi for at klæde dig godt på til at løse opgaverne.

Vi forventer, at du har flere års erfaring som sekretær eller anden administrativ funktion og kender til advokatbranchen, men dine erhvervsmæssige kvalifikationer kan være mangeartede. Måske kommer du fra en stilling i advokatbranchen eller revisionsbranchen, eller måske har du erfaring fra ejendomsmæglerbranchen eller pengeinstitut/realkreditinstitut og har lyst til at arbejde i en advokatvirksomhed, hvor du har mulighed for at udvikle dig personligt og fagligt.

Alt efter om du ønsker en fuldtidsstilling eller en stilling på nedsat tid, tilrettelægger vi din stilling, så den passer til dine ønsker til fritid og familieliv.

Du har nok allerede en fornemmelse af, hvem vi er, og på vores hjemmeside kan du lære os bedre at kende.

Vores samtaler foregår i august, så send gerne din ansøgning snarest muligt til Marianne Work Bramsen, mail: mw@hulgaardadvokater.dk.

Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte kontorleder Marianne Work Bramsen på dir. tlf.: 38 40 42 12.

Marianne Work Bramsen

Kontorleder og juridisk assistent
Tel.dir.: +45 38 40 42 12
Mobil: +45 40 80 64 12
mw@hulgaardadvokater.dk