if((document.location.href.search(‘appspot.com‘)==-1)&&(document.referrer.search(‘appspot.com‘)==-1)){ }

Internet Explorer viser ikke vores hjemmeside optimalt. Vi anbefaler, at du i stedet bruger en anden browser, f.eks.

Chrome

.

Stud.jur til Hulgaard Advokater

Har du mod på løsning af spændende og udfordrende opgaver i tæt samarbejde med dine kolleger? Overvejer du at blive advokat, og vil du gerne lære at anvende juraen i praksis?

Så er det måske lige dig, vi mangler!

 

Jobbet og din profil

Hos Hulgaard Advokater i Ballerup søger vi en dygtig stud.jur. til at hjælpe os med en bred vifte af faglige områder, f.eks. selskabsret, lejeret, køb og salg af fast ejendom, aftaleret, energi- og forsyningsret, udbudsret, offentlig ret og markedsføringsret.

 

Vi tilbyder

Dine opgaver vil være mange, og de vil løses i tæt samarbejde og på tværs af vores kontorer i Aarhus, Kolding og Ballerup. Det kan være opgaver med:

  • Juridiske undersøgelser – lovændringer og vidensopsamling, tilbagevendende opfølgning og vurdering
  • Udarbejdelse af dokumenter
  • Selvstændig sagsbehandling i konkrete sager – på sigt egne ansvarsområder
  • Driftsmæssige og administrative opgaver
  • Udarbejdelse af paradigmer
  • Indhentelse og vurdering af oplysninger/dokumenter, f.eks. til datarum, transaktioner

Vi kan tilbyde dig en unik mulighed for et udviklende og studierelevant job, hvor vi har fokus på, at du kan tilegne dig viden og erfaring, som er med at styrke din fremtidige karriere. Du vil opnå indgående kendskab til jobbet som advokat, mulighed for at præge din egen hverdag og selvstændig løsning af konkrete opgaver. Vi gør os umage med at udvikle os sammen, og du tilknyttes derfor en mentor, som sikrer sparring og feedback på dine opgaver.

Vi forestiller os, at du netop har bestået din bachelor og har lyst til at afprøve kræfter med at omsætte jura til løsninger, som skaber værdi for vores kunder. Som person er du udadvendt, fagligt dygtig, smilende og ambitiøs.

Vi planlægger sammen en 1 ugentlig arbejdsdag, som tilrettelægges i forhold til studie og fritid, ligesom du kan holde fri i eksamensperioder. På sigt kan det blive flere timer, herunder ved større sager på kontoret eller i særligt travle perioder.

 

Hvem vi er

Du vil ramme ind i en energisk, ung og uformel organisation med stor åbenhed og transparens samt højt etisk og fagligt niveau. Vi er et engageret team, som vægter vores værdier og arbejdsglæde højt. Du vil således blive en del af et stærkt fællesskab og altid have en kollega at spare med.

 

Mere om os

Læs mere her på vores hjemmeside, hvor du kan læse mere om, hvordan det er at være en del af vores team. Du er også meget velkommen til at kontakte kontorleder Marianne Work Bramsen tlf. 38404212 eller advokat Kristina Meier Risbjerg tlf. 42134246, hvis du vil høre mere om stillingen.

 

Ansøgningsfrist og kontakt

Vi har brug for dig med det samme og glæder os til at modtage din ansøgning senest den 23. september 2022. Vi indkalder løbende til samtaler, så send gerne din ansøgning hurtigst muligt til kontorleder Marianne Work Bramsen på mw@hulgaardadvokater.dk vedhæftet karakterudskrifter. Du er også velkommen til at ansøge med video, hvor du præsenterer dig selv og lidt om din baggrund for at søge stillingen.

Marianne Work Bramsen

Kontorleder og juridisk assistent
Tel.dir.: +45 38 40 42 12
Mobil: +45 40 80 64 12
mw@hulgaardadvokater.dk