if((document.location.href.search(‘appspot.com‘)==-1)&&(document.referrer.search(‘appspot.com‘)==-1)){ }

Internet Explorer viser ikke vores hjemmeside optimalt. Vi anbefaler, at du i stedet bruger en anden browser, f.eks.

Chrome

.

Hvad er næste skridt i din karriere?

 
Hvis du er en nysgerrig jurist med et hjerte, der banker for erhvervsjura og skatteret, og er du på udkig efter et job som advokatfuldmægtig, eller er du måske 2. års eller 3. års advokatfuldmægtig, så er Hulgaard Advokater måske et godt sted at fortsætte din karriere. Hvis du ovenikøbet brænder for at gøre en forskel for dine kunder, uanset om kunden er en lille virksomhed eller en af de største i Danmark, og samtidig er bevidst om dine menneskelige værdier, synes vi, du skal læse videre.
 

Advokathåndværk

Det at være advokat er et håndværk. Vi er et erhvervskontor, som er specialiseret inden for bl.a. erhvervsretten, særligt områderne skatteret, generationsskifte og selskabsret, herunder ansættelsesret og persondataret, og vi arbejder ud fra et mål om at skabe de bedste resultater for vores kunder. Det gør vi via ærlig rådgivning og skræddersyede juridiske løsninger indenfor vores specialeområder.

Du vil blive en del af et fagligt stærkt team. Vi lægger vægt på, at du i din fuldmægtiguddannelse får den bedste mesterlære og bliver godt klædt på, så du får de bedste forudsætninger for at kunne rådgive og skabe kundeorienterede løsninger. Vi gør os umage for, at du trives og får en god uddannelse, hvor du udvikler dig med spændende opgaver, ansvar, kundekontakt og forretningsforståelse.
 

Vi har høje ambitioner på dine vegne

Hos os får du lov til at udfolde dine ambitioner og til fra første dag at være med til at præge virksomheden både fagligt og menneskeligt. Vi lægger vægt på selvstændighed, og du får allerede tidligt ansvar for egne sager og for selvstændig sagsbehandling. Vi udstyrer dig med det, der skal til, og sikrer sparring, ligesom du får tilknyttet en mentor.

Vi forventer, at du har en stærk faglighed, ja faktisk at du er blandt de bedste. Du er ambitiøs og engageret og god til at finde ind til kernen i din opgaveløsning. Du motiveres af at performe og skabe resultater, men også i høj grad af frihed og indflydelse i din arbejdsdag. Du trives ligeledes med ansvar, har overblik og er proaktiv og selvstændig, da det er en forudsætning i din direkte kundekontakt.

Vi lægger vægt på, at det at være en del af Hulgaard Advokater er at være et helt menneske. Derfor ser vi dit familie- og fritidsliv som et aktiv for os. Det vigtige for os er, at du er et menneske med en passion, både når du er på arbejde og hjemme.
 

Vil du være med til at gøre en forskel?

Vi ønsker langvarige kunderelationer og lægger derfor vægt på at opbygge en tæt og værdiskabende relation til vores kunder. Vi folder ørerne ud, lytter os ind til kernen af kundens problem og bruger juraen og sund fornuft til at skabe førsteklasses løsninger.

Vi ønsker ikke at være de største, men blandt de bedste, til det, vi laver.

Vi dyrker et uformelt arbejdsmiljø, hvor der er masser af grin og tid til at dele faglighed og erfaring med hinanden. Videndeling og sparring er en daglig del af virksomhedskulturen. Vi har en ambition om at have et arbejdsmiljø med frie rammer og tillid, hvor vi ved fælles indsats når vores mål.

Du vælger selv, om du ønsker ansættelse på vores kontor på Marselisborg Lystbådehavn i Aarhus med udsigt til vand, skov og strand eller på vores dejlige kontor i Kolding. Starttidspunktet kan aftales, som det passer dig bedst.

Her kan du læse mere om, hvad der kendetegner os. Vil du gerne være en del af Hulgaard Advokater, så send din ansøgning til kontorleder Marianne Work Bramsen via e-mail: mw@hulgaardadvokater.dk.

 

Marianne Work Bramsen

Kontorleder og juridisk assistent
Tel.dir.: +45 38 40 42 12
Mobil: +45 40 80 64 12
mw@hulgaardadvokater.dk