if((document.location.href.search(‘appspot.com‘)==-1)&&(document.referrer.search(‘appspot.com‘)==-1)){ }

Internet Explorer viser ikke vores hjemmeside optimalt. Vi anbefaler, at du i stedet bruger en anden browser, f.eks.

Chrome

.

Juridisk assistent til Hulgaard Advokater

Har du erfaring med fast ejendom, og er du ambitiøs og nysgerrig på nye opgaver?

 

Vi har travlt og søger en dygtig juridisk assistent til hurtigst muligt at indtræde i vores team. Kan du lide at have ansvar, og har du erfaring med tinglysning og fast ejendom, er du måske vores nye kollega.

Du kan forvente et job med stor indflydelse på din arbejdsdag, høj grad af frihed og spændende opgaver.

Vi er et kontor i vækst. Vi har kontor i Aarhus, Kolding og Ballerup. Vi har specialiseret os i udvalgte sagsområder, hvor vi bestræber os på at være blandt de dygtigste i branchen og skabe de bedste resultater for vores kunder.

 

Dine ansvarsområder

Som juridisk assistent i vores team får du ansvaret for sagsbehandlingen af vores ejendomshandler og lejesager samt tinglysning, men du vil også komme til at arbejde med andre af vores specialeområder. Du får således rig mulighed for at udvikle din viden inden for andre sagsområder. Har du kendskab til selskabsret eller andre af vores specialeområder, er det en fordel, men ikke et must. Vi klæder dig godt på til opgaverne.

Du vil indgå i vores dygtige team af juridiske assistenter, hvor arbejdsopgaverne er mangeartede, både fagligt og administrativt. Du skal derfor også være frisk på at være med til at løse vores administrative opgaver, og at tage fat på nye opgaver, idet du indgår i et team med en stærk holdånd, hvor opgaverne løses i fællesskab.

 

Om dig

Vi leder efter dig, som er engageret og har et højt fagligt niveau. Du skal have flere års erfaring med sagsbehandling inden for ejendomshandler og tinglysning og være dygtig til at formulere dig skriftligt.

Vi forventer, at du har relevant erfaring fra en lignende stilling, men din erhvervsmæssige erfaring kan spænde vidt. Måske kommer du fra en stilling som advokatsekretær, eller måske har du erfaring fra ejendomsbranchen (administrator, mægler, investor) eller pengeinstitut og har lyst til at arbejde i en advokatvirksomhed, hvor du har mulighed for at udvikle dig personligt og fagligt.

 

Vi tilbyder

Hos os er omgangstonen uformel, og humøret er højt. Vi gør os umage for at have et arbejdsmiljø, der giver arbejdsglæde og frie rammer. Du kan derfor selv tilrettelægge din arbejdsdag, som det passer dig bedst. Vi hænger os nemlig ikke ret meget i, hvornår du kommer og går. Det, der betyder noget, er, at vi deler samme værdier og når vores mål sammen.

Vores styrke er vores medarbejdere, som alle er kendetegnet ved at være ambitiøse og dygtige. Du vil således blive en del af et dedikeret og stærkt team.

Vi tilrettelægger din stilling, så den passer til dine ønsker til fritid og familieliv. Du har således både mulighed for en fuldtidsstilling eller en stilling på nedsat tid. Geografisk er det primært til vores kontor på Marselisborg Lystbådehavn i Aarhus, men bor du tættere på Kolding eller København (Ballerup), så kan det også lade sig gøre at være tilknyttet et af vores kontorer her.

Vi har brug for dig med det samme og glæder os til at modtage din ansøgning. Vi indkalder løbende til samtaler, så send gerne din ansøgning hurtigst muligt til kontorleder Marianne Work Bramsen mw@hulgaardadvokater.dk.

Vil du vide mere om jobbet, er du også meget velkommen til at kontakte Marianne Work Bramsen på 38 40 42 12 eller advokat Kristina Meier Risbjerg på 42 13 42 46.

Alle henvendelser vil blive behandlet med fuld fortrolighed.

 

Marianne Work Bramsen

Kontorleder og juridisk assistent
Tel.dir.: +45 38 40 42 12
Mobil: +45 40 80 64 12
mw@hulgaardadvokater.dk