Internet Explorer viser ikke vores hjemmeside optimalt. Vi anbefaler, at du i stedet bruger en anden browser, f.eks.

Chrome

.

Jurist til Hulgaard Advokaters Energi- og Forsyningsteam

 

Vi har vækst i vores Energi- og Forsyningsteam, og søger derfor endnu en dygtig kollega til vores kontor i Ballerup til ansættelse snarest.

Hulgaard Advokater har stort fokus på specialisering, hvor kunden er i centrum, og her indgår Energi og Forsyning som et stærkt forretningsområde, hvor vi er blandt de førende specialister inden for området.

Vores Energi- og Forsyningsteam rådgiver produktions- og forsyningsvirksomheder i krydsfeltet mellem forsyningsret, kontraktsret, kommercielle forhold, udbud, CO2-kvoter, VE-regulering, energiafgifter, moms, skat og meget andet.

Vi arbejder med specialisering inden for de forskellige forsyningsområder; el, vand/spildevand, varme, affald, biogas og tele samt klimaregulering/grøn omstilling.

Vi sætter en ære i at skabe de bedste resultater for vores kunder. Det kræver, at vi gør os umage – hver dag. Høj kvalitet og god service er derfor nøgleord for os.

Vi stræber altid efter at levere rådgivning i øjenhøjde med vores kunder, og vi oplever i stigende grad, at kunderne efterspørger vores rådgivning både med komplekse problemstillinger, men også med mere dagligdags juridiske opgaver.

 

Dine ansvarsområder

Vi søger derfor en jurist, som brænder for området og for at være tæt på kunderne.

Som rådgiver i Energi- og Forsyningsteamet vil du sammen med dine kolleger deltage i løsningen af vores kunders komplekse problemstillinger, samtidigt med at du vil blive tilknyttet 1-2 kunder som fast kontaktperson til løsning af de mange forskellige dagligdags juridiske opgaver, der dukker op. Typisk vil dette i en del af tiden foregå ude hos kunderne.

Du vil få mulighed for at sætte fokus på et speciale og samtidig gennem den daglige rådgivning til kunderne få udviklet en bred kompetence inden for området.

Vi er et engageret team, som vægter vores værdier og arbejdsglæde højt. Du vil således blive en del af et stærkt fællesskab. Vi løser altid vores opgaver med fire øjne, og der er altid en kollega at få sparring fra. Så, drømmer du om at være en del af et dedikeret team og få et tæt forhold til dine kunder, så er det dig, vi leder efter.

 

Om dig

Vi søger en jurist med minimum 3-4 års erfaring, men også gerne mere.

Vores rådgiverteam består af personer med meget forskellig baggrund, og det er derfor ikke en forudsætning for at arbejde i Hulgaard Advokater, at du har advokatbestalling.

Vi forventer, at du i dag arbejder med forsyningsområdet, det kan f.eks. være i en advokat- eller rådgivningsvirksomhed eller i det offentlige.

Som person er du udadvendt, ambitiøs og har lyst til at være en del af et team med en stærk holdånd. Du har et højt fagligt niveau og forstår at tænke ud af boksen. Energi og Forsyning er en del af dit DNA, og du får energi af at løse komplekse sager. Du er god til at kommunikere og forstår at omsætte fagsprog og paragraffer til forståeligt sprog.

 

Vi tilbyder

Du kan forvente et job med stor indflydelse på din arbejdsdag, høj grad af frihed og spændende opgaver. Vi tilrettelægger din stilling, så den passer til dine ønsker til fritid og familieliv. Du har således både mulighed for en fuldtidsstilling eller en stilling på nedsat tid.

Vi gør os umage for at have et godt arbejdsmiljø, hvor dagligdagen er præget af en uformel omgangstone, og en udpræget tillidsbaseret tilgang til hinanden.

Vi har brug for dig med det samme og glæder os til at modtage din ansøgning. Vi indkalder løbende til samtaler, så send gerne din ansøgning hurtigst muligt til kontorleder Marianne Work Bramsen mw@hulgaardadvokater.dk.

Har du spørgsmål til stillingen er du velkommen til at kontakte advokat Kristine Wagner på 40 80 64 20.

 

Alle henvendelser vil blive behandlet med fuld fortrolighed.

 

 

 

Marianne Work Bramsen

Kontorleder og juridisk assistent
Tel.dir.: +45 38 40 42 12
Mobil: +45 40 80 64 12
mw@hulgaardadvokater.dk