if((document.location.href.search(‘appspot.com‘)==-1)&&(document.referrer.search(‘appspot.com‘)==-1)){ }

Internet Explorer viser ikke vores hjemmeside optimalt. Vi anbefaler, at du i stedet bruger en anden browser, f.eks.

Chrome

.

Synes du også, at persondataret er spændende, men…

 
…sidder du alene med persondataret og kunne godt tænke dig at have dygtige kolleger, som du kan sparre med?
…ønsker du et arbejdsmiljø med frie rammer og tillid?
…drømmer du om at stå af arbejdshamsterhjulet og have mere tid til alt det, som især betyder noget i livet?
 

Hos os kan du få det hele opfyldt!

Vores område for persondataret er i stærk vækst. Vi søger derfor en ny kollega – gerne en advokat eller jurist – som har erfaring og har arbejdet med persondataret, er engageret og fagligt dygtig, besidder stor selvstændighed og ønsker kontakt med kunder fra dag 1.

Har du ikke erfaring med persondataret og/eller er du nyuddannet, kan du også komme i betragtning, hvis du hurtigt evner at sætte dig ind i persondataretten og ikke mindst er af den rette støbning.
 

Vores kunder og dit arbejde

Vi sætter en ære i at skabe de bedste resultater for vores kunder. Det kræver, at vi gør os umage – hver dag. Høj kvalitet og god service er derfor nøgleord for os.

6 af dine vigtige personlighedstræk er:

  • du har overblik (kan overskue store mængder informationer uden at drukne i det og samtidig have blik for detaljen)
  • du er nysgerrig (på hvordan de faktiske forhold er, og hvordan de spiller sammen med persondataretten, herunder en konstruktiv stillingtagen til løsningsmuligheder)
  • du er proaktiv og selvstændig (direkte kundekontakt med egne kunder)
  • du er positiv (i opgavetilgangen, over for kunder, samarbejdspartnere og kolleger)
  • du er vedholdende (omfanget af en arbejdsopgave vokser ofte, og opgaven kan blive langvarig)
  • du mestrer forenklingens kunst (du kan gøre det komplekse enkelt og brugbart for kunden)

Du vil blive en del af et fagligt stærkt team, der består af 7 jurister og 4 juridiske assistenter. Vi har kontor i Aarhus og Kolding og er specialiseret inden for erhvervsretten, særligt områderne skatteret, generationsskifte og selskabsretlige forhold, herunder ansættelsesret og persondata.

Vi har en ambition om at have en arbejdsplads med et arbejdsmiljø med frie rammer og tillid, hvor vi ved fælles indsats når vores mål.
 

Realiser dine ambitioner samtidig med et familieliv

Motiveres du af at performe og skabe resultater, men også i høj grad af frihed og indflydelse i din arbejdsdag, hvor du kan kombinere spændende arbejdsopgaver med et familie- og fritidsliv, så har du nu muligheden for at blive en del af vores team og være med til at videreudvikle vores forretningsområde.

Vi arbejder fokuseret og hårdt, men benytter enhver lejlighed til at være sammen med dem, vi holder af. Du bestemmer derfor også selv din arbejdstid. Vi har god erfaring med skræddersyede løn- og ansættelsesvilkår, hvor vi sammen finder den model, der passer bedst til dig.

Dit kontor vil enten være i Kolding eller på Marselisborg Lystbådehavn i Aarhus med udsigt til vand, skov og strand, alt efter hvad du foretrækker. Men du vil også være hos vores kunder i forskellige faser af forløbene, f.eks. i forbindelse med undervisning af medarbejdere.
 

Er du nysgerrig, og har du modet til at være med til at gøre tingene anderledes?

Vi tilbyder en spændende og alsidig stilling med mulighed for sparring med kolleger, som er skarpe på samme specialeområde som dig. Vi er et dynamisk team, som motiveres af at udvikle os selv og hinanden, og hvor alles mening tæller.

Du kan læse mere om, hvad der kendetegner os her.

Vi glæder os til at læse din ansøgning, dit CV, dit eksamensbevis og dine referencer, som du bedes sende til kontorleder Marianne Work Bramsen via e-mail: mw@hulgaardadvokater.dk. Vi behandler ansøgningerne løbende og imødeser derfor din ansøgning med relevante bilag hurtigst muligt.

Marianne Work Bramsen

Kontorleder og juridisk assistent
Tel.dir.: +45 38 40 42 12
Mobil: +45 40 80 64 12
mw@hulgaardadvokater.dk