Internet Explorer viser ikke vores hjemmeside optimalt. Vi anbefaler, at du i stedet bruger en anden browser, f.eks.

Chrome

.

Uber

 
Har du fået brev fra Skattestyrelsen for chaufførvirksomhed hos Uber, og bliver din sag sendt videre til Skattestyrelsens straffesagsenhed?

Så er du en af de 450 personer, som Skattestyrelsen har vurderet har unddraget sig skat i så groft et omfang, at du risikeret et strafansvar.

I ansvarssager gør det ofte en stor forskel at få professionel rådgivning hurtigt i forløbet.

Professionel rådgivning er din sikkerhed for, at du ikke får en højere straf end højest nødvendigt.

Hos Hulgaard Advokater har vi stor erfaring med skattestraffesager. Vi sørger for at sikre, at din retssikkerhed varetages under hele sagen.

Vi giver dig overblik, tryghed og kompetent rådgivning.

Du kan læse Skatteministeriets pressemeddelelse om Uber-chaufførerne her.
 

Kontakt

Tøv endelig ikke med at kontakte os for en uforpligtende vurdering af din sag. Ring eller skriv til Lars Lauge Nielsen på tlf. 38 40 42 24 eller lln@hulgaardadvokater.dk eller Maria Hygum Fleischer på tlf. 38 40 42 43 eller mhf@hulgaardadvokater.dk.

Lars Lauge Nielsen

Advokat (L)
Tel.dir.: +45 38 40 42 24
Mobil: +45 40 80 64 24
lln@hulgaardadvokater.dk

Maria Hygum Fleischer

Advokat (L), LL.M.
Tel.dir.: +45 38 40 42 43
Mobil: +45 42 13 42 43
mhf@hulgaardadvokater.dk

Kontakt os
For en gratis og uforpligtende vurdering af din skattesag

Det siger vores kunder

Som statsautoriseret revisor er jeg vant til at føre sager mod skattevæsenet. I mange sager er det en fordel at have Hulgaard Advokater med på sin side, idet de har en betydelig større indsigt i den juridiske side af problemet, og derfor har en større forudsætning for at lægge strategien rigtigt og mest effektivt. De har ligeledes en betydelig evne til at finde de rigtige nøglepunkter i sagen, så fokus fastholdes på det centrale og dermed gør vinderchancerne størst.

Willy Thomsen

Lars Lauge Nielsen hjalp mig med at organisere og indbringe sagen, således at SKAT ved højere instans blev underkendt og ydede i den forbindelse et meget værdifuldt bidrag, da han udover at kende faget, fik opstillet tingene på den måde, som SKAT af egen drift burde have gjort. Uden Lars Lauge Nielsens indsats havde jeg næppe vundet over SKAT.”

René Vestergaard Nielsen

“Jeg har haft et godt samarbejde med Hulgaard Advokaters skatteekspert og har oplevet en meget effektiv, kompetent og stringent sagsbehandling. En evne til at sætte sig ind i en sag og finde de væsentlige detaljer uden at miste overblikket.”

Søren Jangaard

Samarbejdet med Lars Lauge Nielsen var fra første kontakt med ham en rigtig god oplevelse. Hele sagen var præget af meget omhyggelig og præcist arbejde med stor sans for detaljer og dokumentation. Stor tak til Lars for behandlingen af min meget detaljerede og komplicerede sag.”

Glenn Barsøe