if((document.location.href.search(‘appspot.com‘)==-1)&&(document.referrer.search(‘appspot.com‘)==-1)){ }

Internet Explorer viser ikke vores hjemmeside optimalt. Vi anbefaler, at du i stedet bruger en anden browser, f.eks.

Chrome

.

Vores hold

Britt Møgelvang Haysen

 

Hvorfor blev du juridisk assistent?

Det var faktisk lidt af en tilfældighed, at jeg kom ind i advokatbranchen. Jeg er uddannet kontorassistent, og da Hulgaard Advokater søgte en advokatsekretær i 2002, slog jeg til. Det har jeg ikke fortrudt! Jeg får brugt alle mine kompetencer og lærer hele tiden nye ting.
 

Hvordan ser en typisk arbejdsdag ud for dig?

Der er sjældent to dage, der er ens. Udover bogholderiet sidder jeg med sagsrelateret arbejde, som spænder vidt fra selskabsret og generationsskifte over skatteret til dødsboer.
 

Hvilke kompetencer skal man have i dit job?

Man skal selvfølgelig have sine faglige kompetencer i orden, men også overblik, ordenssans og struktur er vigtige ingredienser i en travl hverdag.
 

Hvad kan du særligt godt lide ved dit arbejde?

Jeg får lov at prøve mange forskellige ting af og sidder ikke kun med det samme. Det er spændende at få opgaver, hvor man får brugt en bred vifte af sine kompetencer. Uanset opgavens karakter giver jeg mig i kast med den, men det bedste, jeg ved, er nu at sidde og ”nørde” med en fusion eller spaltning.
 

Hvad sætter du pris på ved at arbejde hos Hulgaard?

Det betyder meget, at jeg arbejder sammen med dygtige og kompetente kollegaer, og at jeg har indflydelse på min arbejdsdag, hvor jeg i vidt omfang selv kan planlægge mine opgaver. Jeg får lov at prøve mange ting af både fagligt og socialt, og der er tid til at være et helt menneske.
 

Når jeg ikke er på arbejde…

…tilbringer jeg tiden med mine børn og min familie, ser film/går i biografen og læser.

Britt Møgelvang Haysen

Juridisk assistent
Tel.dir.: +45 38 40 42 21
bmh@hulgaardadvokater.dk