if((document.location.href.search(‘appspot.com‘)==-1)&&(document.referrer.search(‘appspot.com‘)==-1)){ }

Internet Explorer viser ikke vores hjemmeside optimalt. Vi anbefaler, at du i stedet bruger en anden browser, f.eks.

Chrome

.

Vores hold

Christina Gohs

 

– Juridisk assistent, der trives med ansvar og sparring

 

Hvordan ser en typisk arbejdsdag ud for dig?

Det er faktisk sjældent, at jeg præcis ved, hvad jeg kommer til at arbejde med den enkelte dag. Nogle opgaver er kendte og kan planlægges, mens andre ”kommer ind fra højre” – jeg kan bedst lide at have en kombination af begge.

Hvilke kompetencer skal man have i dit job?

Man skal være skarp på de juridiske detaljer, men samtidig have overblikket og kunne se helheden. Det er ikke kun vigtigt, at man har styr på juraen, man skal også have forståelse for kunderne og deres behov.

Hvad kan du særligt godt lide ved dit arbejde?

Jeg synes, det er spændende at få en opgave ind, hvor jeg kan bruge mine kompetencer og lave noget af det, jeg synes er rigtig sjovt.

Det er også fedt at løse en opgave, hvor man føler, at man virkelig kan hjælpe kunden, og man kan mærke, at de værdsætter ens indsats.

Hvad sætter du pris ved hos Hulgaard Advokater?

Det, jeg sætter allermest pris på hos Hulgaard Advokater, er, at jeg har friheden til at tage ansvar og har stor medbestemmelse på min hverdag. Jeg kan i vidt omfang selv planlægge mine opgaver og byde ind på de ting, jeg gerne vil involvere mig i.

Et andet stort plus er mine dygtige kollegaer, som jeg dagligt sparrer med, og som gør det ekstra sjovt at være på arbejde.

Når jeg ikke er på arbejde…

Bruger jeg tiden sammen med min kæreste, vores familie og venner.

Jeg får også en del tid til at gå med at læse og passe hus og have, og så elsker vi en gang imellem at bruge en hel aften på at spille brætspil.

Jeg er også rigtig glad for at gå til fitness – det giver ekstra energi i hverdagen.

Christina Gohs

Juridisk assistent
Tel.dir.: +45 38 40 42 16
cg@hulgaardadvokater.dk