if((document.location.href.search(‘appspot.com‘)==-1)&&(document.referrer.search(‘appspot.com‘)==-1)){ }

Internet Explorer viser ikke vores hjemmeside optimalt. Vi anbefaler, at du i stedet bruger en anden browser, f.eks.

Chrome

.

Vores hold

Kristine Mølgaard Mogensen

​Kristine har stor erfaring inden for persondataret, som hun har arbejdet med siden 2016. Hun har erfaring med rådgivning af vores kunder om alt fra enkeltstående persondataretlige problemstillinger til hele complianceforløb. Derudover arbejder Kristine med whistleblowerordninger, herunder alt fra opsætning af en ordning til håndtering af anmeldelser.

Kristine har også stor erfaring indenfor det arbejds- og ansættelsesretlige område, hvor Kristine har ført adskillige retssager og fungeret som rådgiver samt forhandler. Indenfor personskat har Kristine erfaring med særligt ind- og udstationeringer af medarbejdere, ligesom hun har erfaring med generel erhvervsret, herunder særligt overdragelse af lægepraksis og sundhedsret.

Kristine har en international profil med særdeles gode sprogkundskaber i engelsk, da Kristine har taget Cambridge English Proficiency-eksamen og tidligere har arbejdet i en global, engelsksproget revisions- og rådgivningsvirksomhed.

Hos Hulgaard Advokater er Kristine ansvarlig for persondatateamet og håndtering af whistleblowerordninger. Hun arbejder derudover med ansættelsesret, personskat, generel erhvervsret, herunder overdragelse af lægepraksis og sundhedsret.

Derudover underviser Kristine gerne inden for persondataret og ansættelsesret.

Kristine er medlem af Danske Advokater og Ansættelsesadvokater.

Kristine arbejder på vores kontor i Aarhus, og Kristines sager varetages af Christina Gohs.

Kristine Mølgaard Mogensen

Advokat
Tel.dir.: +45 38 40 42 40
Mobil: +45 42 13 42 40
kmm@hulgaardadvokater.dk