if((document.location.href.search(‘appspot.com‘)==-1)&&(document.referrer.search(‘appspot.com‘)==-1)){ }

Internet Explorer viser ikke vores hjemmeside optimalt. Vi anbefaler, at du i stedet bruger en anden browser, f.eks.

Chrome

.

Vores hold

Marcus Gangdal

 

Hvorfor valgte du at læse jura?

Jeg har altid haft en stor interesse for at lære komplekse systemer. Samtidig har jeg altid vidst, at jeg ville have et job, der tillod mig at hjælpe andre.
Jura var derfor en ideel uddannelse i mine øjne, da den juridiske verden til tider kan fremstå som en labyrint af love og paragraffer, og jeg fik muligheden for at navigere folk igennem den til det rette mål.
 

Hvordan ser en typisk arbejdsdag ud for dig?

Min dag starter med, at jeg gennemgår indkomne mails, danner mig et overblik over arbejdsdagen og sikrer, at min arbejdsplan er på plads.
Herefter opdaterer jeg mig kort om relevant ny retspraksis, udtalelser og artikler mv. inden for mine specialeområder, inden arbejdet går i gang.

Arbejdsdagene varierer meget. En dag er fyldt med møder og korrespondance, mens andre er præget af fordybelse i sagsmateriale og litteratur. Ligeså vel kan det ske, at en kunde har presserende behov for assistance.
 

Hvilke kompetencer skal man have i dit job?

Et højt fagligt niveau er essentielt, men den faglige viden skal også bruges på den rigtige måde i de forskellige situationer man møder. Der kan være langt imellem en juridisk korrekt løsning og den optimale praktiske løsning. Forståelse for de personer man arbejder med og evne til at kommunikere klart er derfor fundamentalt for at opnå de bedste resultater.
 

Hvad kan du særligt godt lide ved dit job?

Mit job giver mig både muligheden for at bryde med komplekse problemstillinger, for derved at sikre kunden den bedste praktiske løsning, såvel som muligheden for at have og opbygge stærke relationer til nye og eksisterende kunder.
 

Hvad sætter du pris på ved at arbejde hos Hulgaard advokater?

Hulgaard advokater har fokus på de ansattes trivsel, hvilket betyder at de ansatte yder optimalt, når de arbejder.
Samtidig sikrer den positive tilgang til arbejdet, at der er et stærkt samarbejde, som tillader et højt niveau af faglig sparring.
 

Når jeg ikke er på arbejde…

Jeg har en stor interesse for visse sportsgrene og spil. Bl.a. klatrer jeg regelmæssigt i en boulderingklub og mødes ugentligt med en gruppe for at spille nogle af de mere regeltunge brætspil.

Under min studietid deltog jeg selv i to internationale juridiske procedurekonkurrencer, som jeg nu fortsat holder en forbindelse til ved at undervise de nye hold, i det omfang der er behov herfor.

Marcus Gangdal

Advokat
Mobil: +45 42 13 42 47
maj@hulgaardadvokater.dk