if((document.location.href.search(‘appspot.com‘)==-1)&&(document.referrer.search(‘appspot.com‘)==-1)){ }

Internet Explorer viser ikke vores hjemmeside optimalt. Vi anbefaler, at du i stedet bruger en anden browser, f.eks.

Chrome

.

Vores hold

Marianne Work Bramsen

 

– Kontorleder med fokus på mennesker og helheder

 

Hvorfor blev du kontorleder/juridisk assistent?

Fordi det er spændende at få lov til at være med til at have indflydelse på virksomhedens udvikling og omsætte strategi til handling. Noget af det, der motiverer mig allermest, er samspillet mellem mennesker og at være med til at skabe rammer, som motiverer den enkelte medarbejder.

I mit arbejde som juridisk assistent er det fagligheden, kundekontakten, samarbejdet med mine kolleger og at være med til at skabe den bedste løsning for vores kunder, som driver mig.
 

Hvordan ser en typisk arbejdsdag ud for dig?

I mit arbejde som kontorleder og juridisk assistent arbejder jeg med mange typer opgaver. Der er aldrig to dage, der er ens. Jeg møder forskellige udfordringer og opgaver hver eneste dag, og det motiverer mig.
 

Hvilke kompetencer skal man have i dit job?

Man skal kunne tænke i helheder og samtidig have styr på detaljerne. Man skal være god til at holde overblik og have forståelse for både opgaven, ressourcer, tid og økonomi uden at gå på kompromis med kvaliteten. Menneskelig indsigt er vigtig, og evnen til at kunne bringe teamets kompetencer i spil på en god måde.
 

Hvad kan du særligt godt lide ved dit arbejde?

At vi gør os umage og brænder for det, vi laver. Det er inspirerende at være sammen med ambitiøse og fagligt dygtige kolleger, som deler viden og erfaringer og skaber resultater sammen.
 

Hvad sætter du pris på ved at arbejde hos Hulgaard?

At vi har en stærk kultur, hvor frihed, tillid, åbenhed, engagement og faglig dygtighed er nøgleord. Jeg sætter stor pris på, at der er plads til at tænke nyt og tage ansvar. Miljøet og mine dygtige og passionerede kolleger. At der er en god stemning, spændende opgaver og den rette balance mellem arbejde og familieliv.

Marianne Work Bramsen

Kontorleder og juridisk assistent
Tel.dir.: +45 38 40 42 12
Mobil: +45 40 80 64 12
mw@hulgaardadvokater.dk