if((document.location.href.search(‘appspot.com‘)==-1)&&(document.referrer.search(‘appspot.com‘)==-1)){ }

Internet Explorer viser ikke vores hjemmeside optimalt. Vi anbefaler, at du i stedet bruger en anden browser, f.eks.

Chrome

.

Vores hold

Mille Schacht-Magnussen

 

Hvorfor valgte du at læse jura?

Jeg har altid haft en stor interesse for politik og samfund, derfor var det naturligt for mig at søge direkte ind på jurastudiet efter gymnasiet.
På studiet er jeg kun blevet bekræftet i, at jeg er kommet på den helt rette hylde, og jeg nyder at fordybe mig i juraen gennem både undervisning, læsning og dialog med mine medstuderende.
 

Hvordan ser en typisk arbejdsdag ud for dig?

Mine arbejdsdage er i høj grad tilpasset efter mit studie. Jeg har som udgangspunkt en fast dag om ugen på kontoret, men det varierer i perioder.
Dagene er meget forskellige. Jeg starter normalt med at læse mails og danne mig et overblik over mine opgaver den pågældende dag samt lave en to-do-liste. Derefter går jeg i gang med dagens opgaver.
Det kan fx være informationssøgning, organisering og omsætning af juridisk information.
 

Hvilke kompetencer skal man have i dit job?

Som stud.jur. skal man være villig til at lære og god til at lytte. Det er langt fra det hele man kan finde ud af, når man starter i en stud.jur.-stilling.
Derfor er det vigtigt, at man er god til at bede om hjælp, når man støder på problemer.
 

Hvad kan du særligt godt lide ved dit job?

Jeg synes energi- og forsyningsret er enormt spændende. Det er et af de områder, hvor samspillet mellem politik og jura er vigtigst, samtidig med ar det er et område i konstant udvikling.
Det betyder meget for mig at være en del af et velfungerende og dynamisk team på en arbejdsplads, hvor jeg har rig mulighed for faglig og personlig udvikling.
 

Hvad sætter du pris på ved at arbejde hos Hulgaard Advokater?

Hulgaard Advokater danner de perfekte rammer for en moderne og innovativ arbejdsplads. Der er plads til de store ambitioner, samtidig med at det er muligt at passe studie og fritidsliv ved siden af.
Det betyder meget for mig, at jeg har en stor mængde fleksibilitet på min arbejdsplads og selv kan tilrettelægge min tid, særligt med et krævende studie ved siden af.
 

Når jeg ikke er på arbejde …

Bruger jeg meget tid på foreningslivet ved universitetet. Jeg er Faglig Sekretær i Juridisk Selskab og medlem af den studenterpolitiske forening Alternative Jurister.
Derudover bruger jeg meget af min sommer på at lave Juridisk Revy, hvor jeg er med som sanger og skuespiller.

Når jeg ikke er på læsesalen eller foreningsgangen, løber jeg gerne en tur i skoven, sejler med min familie eller læser en god roman.

Mille Schacht-Magnussen