if((document.location.href.search(‘appspot.com‘)==-1)&&(document.referrer.search(‘appspot.com‘)==-1)){ }

Internet Explorer viser ikke vores hjemmeside optimalt. Vi anbefaler, at du i stedet bruger en anden browser, f.eks.

Chrome

.

Vores hold

Selina Musa

Jeg blev færdiguddannet cand.merc.jur på Aarhus Universitet i 2023, hvorefter jeg startede som Erhvervsjuridisk Fuldmægtig hos Hulgaard Advokater den 1. august 2023. Jeg har dog været en del af Hulgaard-teamet siden 2021, hvor jeg startede som stud.merc.jur.

I løbet af min bacheloruddannelse havde jeg fokus på arbejdsret og de miljø- og energiretlige forhold, som har betydning for virksomhedsdriften. Derudover har jeg været i praktik hos Hulgaard Advokater under min kandidatuddannelse i 2022. Dette har givet mig mulighed for at følge sagerne mere tæt fra start til slut, og har givet mig et bedre indblik i dagligdagen efter studiet.

Min faglige baggrund fra Aarhus Universitet har givet mig gode metodiske kompetencer. Den tværfaglige kombination mellem juraen og økonomien er den perfekte kombination, da man lærer at løse både de juridiske og økonomiske problemstillinger, som virksomheder står over for.

Som Erhvervsjuridisk Fuldmægtig hos Hulgaard Advokater beskæftiger jeg mig med mange sagsområder og målet er, at jeg kommer omkring flest muligt af kontorets forretningsområder.

Jeg arbejder dog især med sager inden for skatteret og selskabsret.

Jeg arbejder primært på kontoret i Kolding, men er også lejlighedsvis på kontoret i Aarhus.

Selina Musa

Erhvervsjuridisk fuldmægtig
Mobil:+45 42 13 42 19
sm@hulgaardadvokater.dk