Internet Explorer viser ikke vores hjemmeside optimalt. Vi anbefaler, at du i stedet bruger en anden browser, f.eks.

Chrome

.

Vores hold

Marie Martens Lawsen

Hvorfor har du valgt en kommerciel uddannelse med fokus på EU lovgivning?

– Med en meget international profil, hvor jeg bl.a. har boet flere år i Canada, har jeg altid haft en idé om, at jeg skulle arbejde med forretningsudvikling i en stor international virksomhed. Mit første job efter studiet blev hos et større jysk advokatselskab, hvor jeg både fik prøvet kræfter med forretningsudvikling og fandt ud af, at rollen som rådgiver passer mine faglige og personlig kompetencer rigtig godt. Jeg sætter stor pris på at kunne have en betydelig indflydelse på den værdi, der skabes for kunden, blandt andet ved at omsætte kompleks lovgivning til operationelle handlingsplaner og initiativer.

Hvilke kompetencer skal man have i dit job?

Man skal have et højt fagligt niveau og en struktureret tilgang til opgaveløsningen. Det er vigtigt at kunne møde kunden i øjenhøjde, samt afgrænse og beskrive projektet og ikke mindst have evnen til at drive et større projekt i mål.

Hvad kan du særligt godt lide ved dit job?

Kombinationen af at kunne arbejde på et højt fagligt niveau, hvor man både arbejder med de juridiske problemstillinger, men også med den organisatoriske implementering. Desuden nyder jeg den faglige sparring med mine kolleger og muligheden for at arbejde med både eksisterende og nye kunder.

Hvad sætter du pris på ved at arbejde hos Hulgaard advokater?

Hulgaard Advokater har fokus på et sætte et stærkt hold af medarbejdere, der trives og spiller sammen om at skabe værdi for kunderne. Derudover er der en anerkendelse af, at en sund balance mellem arbejds- og familieliv har betydning for de resultater, som medarbejderne kan skabe.

Når du ikke er på arbejde…

Er jeg sammen med mine tre dejlige piger og min mand. Jeg har en stor familiemæssig tilknytning til Italien, hvor vi tilbringer mange af vores ferier, og jeg nyder en aktiv livsstil.

Marie Martens Lawsen

Juridisk rådgiver / Cand.merc.
Tel.dir.: +45 38 40 42 42
Mobil: +45 42 13 42 42
mml@hulgaardadvokater.dk