Internet Explorer viser ikke vores hjemmeside optimalt. Vi anbefaler, at du i stedet bruger en anden browser, f.eks.

Chrome

.

Vores hold

Martin Lars Mols Jensen

 

Hvorfor valgte du at læse jura?

Min interesse for jura og advokatverdenen stammer helt tilbage fra min barndom, hvor jeg så de første film, som tog udgangspunkt i dramaet i en retssag.

Nysgerrighed og engagement er fortsat nogle af mine primære drivkræfter, og disse egenskaber er meget gode at have, hvis man gerne vil læse jura.

Jeg kan anbefale jura til alle, som interesserer sig for samfundet og sine medmennesker. 

 

Hvordan ser en typisk arbejdsdag ud for dig?

Jeg orienterer mig altid i nye mails og henvendelser. Jeg har ofte gang i flere sager, og jeg sørger derfor altid for at prioritere de sager, der for eksempel har en snarlig klagefrist. Min dagligdag er meget varieret, hvilket jeg rigtigt godt kan lide.

Typisk beskæftiger jeg mig med udarbejdelse af klage- og processkrifter, kontrakter mv., men mine dage består også af kundemøder, hvor jeg primært er med til at give generel selskabs- og skatteretlige rådgivning. 

 

Hvilke kompetencer skal man have i dit job?

En god advokat kan juraen. En dygtig advokat har også forretningsforståelse.

De bedste advokater er dem, som er i stand til at se kundens behov ved hjælp af god forretningsforståelse og samtidig være i stand til at anvende den juridiske værktøjskasse til at skabe størst mulig værdi for kunden.

Med andre ord skal man både være en dygtig jurist og en god forretningsmand/kvinde i jobbet som advokat. Det kræver gå-på-mod og viljestyrke at opnå disse evner.

Jeg vil derfor mene, at gå-på-mod er den vigtigste egenskab at have som advokatfuldmægtig. 

 

Hvad kan du særligt godt lide ved dit job?

Det bedste for mig er klart de situationer, hvor man skaber værdi for kunden.

Uanset om denne værdi skabes ved at udarbejde en solid kontrakt, ved at varetage kundens interesser i en klage- eller retssag eller ved at give god, forretningsmæssig rådgivning, er der ikke noget bedre, end når vi leverer lige præcis det, som kunden har behov for.

Jeg elsker at levere varen. Ganske enkelt. 

 

Hvad sætter du pris på ved at arbejde hos Hulgaard advokater?

Som ung advokatfuldmægtig har man behov for dygtige, erfarne, inspirerende og behagelige mennesker at lære af og arbejde sammen med. Alt dette får jeg hos Hulgaard Advokater. 

 

Når jeg ikke er på arbejde …

Jeg er meget interesseret i fodbold og sport generelt. Jeg bruger mest tid på at følge mine yndlingshold AGF og Liverpool FC.

Derudover prioriterer jeg at løbe ugentligt, da det er en af de bedste måder, jeg kobler af på.

Jeg nyder naturligvis også at tilbringe tid sammen med min familie, kæreste og venner. Min fritid kan næppe udgøre grundlaget for den næste Netflix-serie, men jeg synes selv, at jeg har det sjovt.

Martin Lars Mols Jensen

Advokatfuldmægtig
Tel.dir.: +45 38 40 42 42
Mobil: +45 42 13 42 42
mmj@hulgaardadvokater.dk