if((document.location.href.search(‘appspot.com‘)==-1)&&(document.referrer.search(‘appspot.com‘)==-1)){ }

Internet Explorer viser ikke vores hjemmeside optimalt. Vi anbefaler, at du i stedet bruger en anden browser, f.eks.

Chrome

.

Blog

Oktober 2010 – Peter Nielsen & Partners Law Office fejrer sit 20 års jubilæum!

10.10.10 | 0 Kommentarer

Peter Nielsen & Partners Law Office blev stiftet i 1990 af advokat Peter Tærø Nielsen, som i dag er direktør i selskabet, ligesom han er partner i Hulgaard Advokater. PNP var dengang blot det andet udenlandske advokatfirma på det polske marked. PNP var juridisk rådgiver i en af de fem første privatiseringer i Polen (1990) og bistod med juridisk assistance i forbindelse med børsnoteringen af dette selskab på Børsen i Warszawa.

I de følgende 3 år rådgav advokatfirmaet den polske industriminister i forbindelse med yderligere privatiseringer. I slutningen af 1990’erne ydede PNP også juridisk rådgivning til de danske NATO-styrker, da de flyttede fra Tyskland til Polen i forbindelse med NATO-udvidelsen.

I hele denne periode og i de efterfølgende år har PNP arbejdet med internationale opgaver for kunder af enhver type og størrelse – store koncerner og investorer fra mange forskellige steder i verden, men også små og mellemstore virksomheder.

I årenes løb har PNP også opnået medlemskab af flere højt ansete organisationer såsom det scandinavisk-polske handelskammer og det europæiske juridiske netværk ”Eurolegal”.

0 kommentarer

Indsend en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *