Privatlivspolitik

Privatlivspolitik

 
Hulgaard Advokater er et advokatkontor og behandler derfor personoplysninger om de kunder, vi betjener med vores juridiske ydelser. Derudover behandler vi også personoplysninger om personer, der har relevans for de sager, vi har for vores kunder.

Denne privatlivspolitik beskriver, hvordan Hulgaard Advokater behandler disse personoplysninger og hvilke rettigheder, registrerede personer har i den forbindelse.
 

Hvad er personoplysninger?

Personoplysninger er enhver form for information om en identificeret eller identificerbar fysisk person. Det kan være alt fra navn og adresse over et foto af en person til bankoplysninger og CPR-nummer.

Alle sådanne personoplysninger er underlagt reglerne i persondataforordningen og databeskyttelsesloven.
 

Hvad er formålet med behandlingen?

Formålet med vores behandling af persondata er at assistere vores kunder med juridisk rådgivning.
 

Hvilke personoplysninger behandler Hulgaard Advokater?

Hos Hulgaard Advokater behandler vi de personoplysninger, der er nødvendige, for at vi kan bistå vores kunder. Hvilke kategorier af personoplysninger, der er tale om, varierer fra sagstype til sagstype. Vi behandler både almindelige og følsomme personoplysninger.
 

Hvad er retsgrundlaget?

Retsgrundlaget for vores behandling af personoplysninger er følgende:

  • Behandlingen er nødvendig for opfyldelse af den aftale om juridisk assistance vi har med en kunde, jf. persondataforordningens artikel 6, stk. 1, litra b.
  • Behandlingen er nødvendig for, at vi eller vores kunde kan forfølge en legitim interesse, jf. persondataforordningens artikel 6, stk. 1, litra f.
  • Behandlingen er nødvendig for, at et retskrav kan fastlægges, gøres gældende eller forsvares, jf. persondataforordningens artikel 9, stk. 2, litra f.
  • Behandlingen af CPR-nummer følger af lovgivning, eller er af afgørende betydning for at sikre en entydig identifikation over for offentlige myndigheder, jf. databeskyttelsesloven § 11, stk. 2, nr. 1 og 3

Videregives personoplysningerne?

Personoplysninger videregives kun til modparter, administrative klageorganer, domstole, offentlige myndigheder og andre i det omfang, det er relevant for vores assistance i vores kundes sag.
 

Opbevaring og sletning af personoplysninger

Når en kunde henvender sig for at få vores rådgivning, opretter vi en fysisk og en digital sag, hvor henvendelsen vil blive gemt sammen med det sagsmateriale, som vi løbende modtager fra kunden og andre under sagens behandling. Her vil de personoplysninger, vi behandler i den konkrete sag, også blive opbevaret.

Dine personoplysninger opbevares så længe, vi yder assistance i din sag, eller opretholder et løbende kundeforhold. Ved ophør af vores assistance, opbevarer vi som udgangspunkt alle sagsrelaterede oplysninger, herunder dine personoplysningerne, i 10 år, da vi dels er forpligtede til opbevaring deraf i en passende periode efter de advokatetiske regler, og dels for at kunne dokumentere sagsforløbet, hvis der skulle opstå en tvist i forhold til den assistance, vi har ydet. Personoplysninger, der er nødvendige for at kunne fastslå eller forsvare et retskrav, kan i relevante tilfælde opbevares i længere tid end 10 år.
 

Hvilke rettigheder har en registreret?

Som registreret har man ret til at få indsigt i sine oplysninger og få rettet eventuelle fejl. Man har i visse tilfælde ret til at få slettet sine oplysninger, få begrænset behandlingen, gøre indsigelse mod behandlingen og få sine oplysninger udleveret digitalt.
 

Kontakt

Ønsker en registreret at gøre brug af ovenfor nævnte muligheder eller har spørgsmål til vores behandling af personoplysninger, kan vi kontaktes på:
mail@hulgaardadvokater.dk.
 

Klage

En registreret kan klage over behandling af sine personoplysninger til Datatilsynet. Datatilsynets kontaktoplysninger kan findes på www.datatilsynet.dk.
 

Revidering af privatlivspolitik

Hulgaard Advokater forbeholder sig retten til at foretage ændringer i eller opdatere denne privatlivspolitik.

 

Kontakt oplysninger

Hvis du ønsker nærmere oplysninger om vores privatlivspolitik, er du velkommen til at kontakte os:

Hulgaard Advokater P/S
Tlf.   +45 38 40 42 00
E-mail:  mail@hulgaardadvokater.dk

Vi bruger cookies til at indsamle oplysninger til statistik og huske dine valg. Hvis du vælger at gå videre på hjemmesiden, accepterer du vores brug af cookies. Mere information

Cookie- og privatlivspolitik

Introduktion
Når du besøger vores website, indsamles der oplysninger om dig, som bruges til at tilpasse og forbedre vores indhold og til at øge værdien af de annoncer, der vises på siden. Hvis du ønsker, at der ikke indsamles oplysninger, bør du slette dine cookies (se vejledning) og undlade videre brug af websitet. Nedenfor har vi uddybet, hvilke informationer der indsamles, deres formål og hvilke tredjeparter, der har adgang til dem.

Cookies
Websitet anvender ”cookies”, der er en tekstfil, som gemmes på din computer, mobil el. tilsvarende med det formål at genkende den, huske indstillinger, udføre statistik og målrette annoncer. Cookies kan ikke indeholde skadelig kode som f.eks. virus. Det er muligt at slette eller blokere for cookies. Hvis du sletter eller blokerer cookies, vil annoncer kunne blive mindre relevante for dig og optræde hyppigere. Du kan desuden risikere, at websitet ikke fungerer optimalt, samt at der er indhold, du ikke kan få adgang til. Websitet indeholder cookies fra tredjeparter.

Personoplysninger

Generelt
Personoplysninger er alle slags informationer, der i et eller andet omfang kan henføres til dig. Når du benytter vores website, indsamler og behandler vi en række sådanne informationer. Det sker eksempelvis, hvis du sender os en besked via vores kontaktformular.

Sikkerhed
Vi har truffet tekniske og organisatoriske foranstaltninger mod, at dine oplysninger hændeligt eller ulovligt bliver slettet, offentliggjort, fortabt, forringet eller kommer til uvedkommendes kendskab, misbruges eller i øvrigt behandles i strid med lovgivningen.

Formål
Oplysningerne bruges til at identificere dig som bruger og vise dig de annoncer, som har størst sandsynlighed for at være relevante for dig. Herudover anvender vi oplysningerne til at optimere vores services og indhold.

Periode for opbevaring
Oplysningerne opbevares i det tidsrum, der er tilladt i henhold til lovgivningen, og vi sletter dem, når de ikke længere er nødvendige. Perioden afhænger af karakteren af oplysningerne og baggrunden for opbevaring. Det er derfor ikke muligt at angive en generel tidsramme for, hvornår informationer slettes.

Videregivelse af oplysninger
Data om din brug af websitet, hvilke annoncer du modtager og eventuelt klikker på, geografisk placering, køn og alderssegment med videre videregives til tredjeparter, i det omfang disse oplysninger er kendt. Oplysningerne anvendes til målretning af annoncering. Vi benytter herudover en række tredjeparter til opbevaring og behandling af data. Disse behandler udelukkende oplysninger på vores vegne og må ikke anvende dem til egne formål. Videregivelse af personoplysninger som navn og e-mail m.v. vil kun ske, hvis du giver samtykke til det. Vi anvender kun databehandlere i EU eller i lande, der kan give dine oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse.

Indsigt og klager
Du har ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger vi behandler om dig. Du kan desuden til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger anvendes. Du kan også tilbagekalde dit samtykke til, at der bliver behandlet oplysninger om dig. Hvis de oplysninger, der behandles om dig, er forkerte, har du ret til, at de bliver rettet eller slettet. Henvendelse herom kan ske til: mail@hulgaardadvokater.dk. Hvis du vil klage over vores behandling af dine personoplysninger, har du også mulighed for at tage kontakt til Datatilsynet.

Udgiver
Websitet ejes og publiceres af:
Hulgaard Advokater
Birkemose Allé 41
DK-6000 Kolding
Tlf. +45 38 40 42 00
Email: mail@hulgaardadvokater.dk

Luk