Internet Explorer viser ikke vores hjemmeside optimalt. Vi anbefaler, at du i stedet bruger en anden browser, f.eks.

Chrome

.

Job hos os

Job hos os

Hulgaard Advokater er en ung advokatvirksomhed med store ambitioner. Virksomheden er drevet af lyst – derfor skal der være plads til at dygtiggøre sig, at afprøve nye ideer og tid til at være sammen med familien.

Kompetence, moral, kvalitet, service og økonomi er i nævnte rækkefølge nøgleordene for vores koncept. Hvis bare en af disse parametre svigter, har vi ikke gjort vores arbejde godt nok.

Vi vil gerne revolutionere advokatbranchen. Vi er derfor ikke bundet af gamle traditioner inden for advokatbranchen. Vi forandrer os konstant. For at blive bedre. For at afprøve nye ideer. For at lave det, vi synes er spændende.

Vi arbejder i et uformelt arbejdsmiljø, kendetegnet ved åbenhed, tillid og ”frihed til ansvar”.

Vi forlanger engagement – men så er alt også muligt. Vi forventer, at du ønsker at lære, at du vil respekteres for din faglighed, og at du tør stå frem. Vi stiller de samme krav til dig, som vi stiller til os selv, og du får de samme muligheder. Om dine drømme bliver til virkelighed er op til dig selv.

Vi er fleksible og forventer det samme fra dig. Vi arbejder kun sjældent i weekenden og om aftenen, men når der er reelt behov for det, er vi klar.

Det er langt fra alle grene af juraen vi beskæftiger os med, derfor er vores motto “Der er så meget, vi ikke kan…”. Dette er både vores styrke og vores svaghed. En styrke fordi vi – gennem mange fravalg – har mulighed for at specialisere os og være blandt de bedste i Danmark. En svaghed fordi vi som specialister aldrig må glemme de grundlæggende juridiske discipliner. Vi prioriterer derfor højt, at vores advokatfuldmægtige får så bred en uddannelse som muligt.

Kontakt

Du er velkommen til at kontakte kontorleder Marianne Work Bramsen på tlf. 38 40 42 12 eller mw@hulgaardadvokater.dk, hvis du vil vide mere.

Marianne Work Bramsen

Kontorleder og juridisk assistent
Tel dir.: +45 38 40 42 12
Mobil: +45 40 80 64 12
mw@hulgaardadvokater.dk

Er du vores nye kollega?

Vi søger i øjeblikket en jurist til Hulgaard Advokaters Energi- og Forsyningsteam.

Som rådgiver i Energi- og Forsyningsteamet vil du sammen med dine kolleger deltage i løsningen af vores kunders komplekse problemstillinger, samtidigt med at du vil blive tilknyttet 1-2 kunder som fast kontaktperson til løsning af de mange forskellige dagligdags juridiske opgaver, der dukker op. Typisk vil dette i en del af tiden foregå ude hos kunderne.

Hvis det lyder som noget for dig, så læs mere om, hvad vi kan tilbyde dig her.

Er du vores næste praktikant?

Vi søger løbende dygtige juridiske kandidatstuderende.

Har du lyst til at afprøve og udvikle dine akademiske kompetencer og prøve kræfter med konkrete sagsopgaver, så vil vi meget gerne samarbejde med dig.

Du kan læse mere om, hvad vi tilbyder dig i et praktikforløb her.

Om os

Hos Hulgaard Advokater er vi til for vores kunder.

Vi arbejder ud fra et mål om at skabe de bedste resultater for vores kunder. Det gør vi via vores stærke specialistviden inden for udvalgte arbejdsområder og med ærlig rådgivning og skræddersyede juridiske løsninger. Vores mission er, at vi med vores løsninger skaber bedst mulig værdi for vores kunder.

Vi er lovlig anderledes

Hulgaard Advokater er et innovativt og nytænkende advokatfirma, der udover at konsolidere og udbygge de erhvervsjuridiske ekspertiseområder følger med udviklingen og tager del i de muligheder, tiden giver.

Vi tror på værdiskabelsen igennem kundetilpassede løsninger. Vi ønsker at knytte stærke bånd, have langvarige relationer og være vores kunders foretrukne juridiske samarbejdspartner.

Vi har over mange års erfaring

I over 25 år har vi rådgivet en bred vifte af kunder i hele Danmark, herunder erhvervsvirksomheder, offentlige institutioner, fonde, finansielle virksomheder og energisektoren, ligesom vi rådgiver private inden for vores skatteretlige specialeområde.

Vi dækker hele Danmark – og udland

Vi har advokatkontor i Kolding, Aarhus og Ballerup, ligesom vi har et søsterkontor, Peter Nielsen & Partners Law Office, i Warszawa i Polen.

Vi er dygtige til det vi gør

Vi lægger en ære i at få paragraffer og forretning til at gå op i en højere enhed ved at lave løsninger, som bygger bro imellem jura og forretning. Vi prøver at gøre det komplekse enkelt. Vi ønsker ikke at være de største, men blandt de bedste til det, vi laver. Vi rådgiver om:

Skatter (moms) og afgifter, bl.a. førelse af skattesager
Selskaber og fonde, bl.a. selskabsstiftelse, omstrukturering og bestyrelsesarbejde
Energisektoren, bl.a. kontraktsforhold, selskabsforhold, skatter og afgifter
Persondata, bl.a. review og compliance, databehandleraftaler, databrud og DPO-service
Fast ejendom for erhverv, bl.a. køb, salg, leje og investering i fast ejendom
Generationsskifte, bl.a. omstrukturering, skat, testamente og ægtepagt samt virksomhedstestamente

Specialiseret juridisk rådgivning