if((document.location.href.search(‘appspot.com‘)==-1)&&(document.referrer.search(‘appspot.com‘)==-1)){ }

Internet Explorer viser ikke vores hjemmeside optimalt. Vi anbefaler, at du i stedet bruger en anden browser, f.eks.

Chrome

.

Blog

Ny landsdækkende kampagne

02.09.11 | Generation 2.0 | 0 Kommentarer

Af Øjvind Hulgaard

Danske Advokater har i deres nye kampagne bl.a. interviewet en række virksomheder om, hvordan advokatens rådgivning har skabt værdi for netop deres virksomhed. Vores kunde, Nordic Tours, er en af dem, og direktør Hanne Mikkelsen fortæller her, hvorfor hun har valgt at sikre virksomheden ved at udarbejde et virksomhedstestamente®.

 

Virksomhedstestamente® for virksomhedens skyld

Siden Hulgaard Advokater i 2010 lancerede virksomhedstestamente® har vi oplevet, at flere og flere ejerledede virksomheder får øjnene op for, hvor vigtigt et virksomhedstestamente er.

Virksomhedstestamente® sætter fokus på virksomhedens forhold i tilfælde af ejerlederens pludselig død eller sygdom og er med til at sikre, at virksomheden kan fortsætte uden ejeren. Derved bevares de værdier, der er skabt, og tryghed skabes for virksomheden, familien, medarbejdere og banken.

Ved at oprette et virksomhedstestamente nedskrives ejerens planer, og der skabes klarhed over de reelle ønsker for virksomheden, ligesom der sættes fokus på virksomhedens ledelsesforhold, fremtidsplaner, økonomi mv.

Læs mere om virksomhedstestamente® og se artikel fra Børsen her.

Hvis du vil vide mere, er du velkommen til at kontakte Øjvind Hulgaard på hu@hulgaardadvokater.dk eller på tlf. 38 40 42 44.

0 kommentarer

Indsend en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *