if((document.location.href.search(‘appspot.com‘)==-1)&&(document.referrer.search(‘appspot.com‘)==-1)){ }

Internet Explorer viser ikke vores hjemmeside optimalt. Vi anbefaler, at du i stedet bruger en anden browser, f.eks.

Chrome

.

Nyt om Hulgaard Advokater

Vi udvider med kontor i Hovedstadsområdet

02.02.21 | Nyt om Hulgaard advokater

 
Hos Hulgaard Advokater har vi kunder over hele landet, og vi har igennem længere tid ønsket at etablere os i Hovedstadsområdet for at komme tættere på vores kunder på Sjælland.

Pr. 1. februar 2021 har vi derfor etableret os i Storkøbenhavn, hvor associerede partnere og advokater Kristine Wagner og Kristina Meier Risbjerg, som begge er bosat på Sjælland, kommer til at stå i spidsen for vores nye afdeling.

Hulgaard Advokater rådgiver bl.a. iværksættere, små og mellemstore virksomheder og derfor ligger de nye lokaler i et moderne Business Center på 17.000 m2 sammen med 110 større og mindre virksomheder. Det er let at komme til i bil eller med offentlig transport, og der er fri parkering.

Med etableringen af vores nye afdeling, kan vi nå ud til vores kunder i det meste af Danmark på 1 time, uanset hvor i Danmark de bor.

Kristina Meier Risbjerg skal konsolidere og udvide vores rådgivning inden for fast ejendom målrettet ejendomsejere som fonde, selskaber, investorer og professionelle udlejere, herunder med ejendomsudvikling, transaktioner, due diligence og lejeret. Samme mulighed for vækst ser vi inden for generel erhvervsrådgivning, skatter og afgifter.

”Med vores stærke faglighed, forståelse for kundernes behov og konkurrencedygtige priser ser vi store muligheder i at opbygge nye kunderelationer på Sjælland” siger Kristine Wagner, der har været en del af Hulgaard Advokater siden 2005, og som fortsætter med at rådgive erhvervsvirksomheder og forsyningsselskaber fra den nye afdeling om bl.a. selskabsret, erhvervsret og regulatoriske forhold.

Hvis du vil vide mere, kan du kontakte Kristina Meier Risbjerg på tlf. 42 13 42 46 eller kmr@hulgaardadvokater.dk eller Kristine Wagner på tlf. 40 80 64 20 eller kw@hulgaardadvokater.dk.

Kristina Meier Risbjerg

Advokat
Mobil: +45 42 13 42 46
kmr@hulgaardadvokater.dk

 

Kristine Wagner

Advokat
Mobil: +45 40 80 64 20
kw@hulgaardadvokater.dk