if((document.location.href.search(‘appspot.com‘)==-1)&&(document.referrer.search(‘appspot.com‘)==-1)){ }

Internet Explorer viser ikke vores hjemmeside optimalt. Vi anbefaler, at du i stedet bruger en anden browser, f.eks.

Chrome

.

Blog

Hulgaard Advokater i samarbejde med Whistleblower Software

Af Kira Skov Johansen

Indenfor de næste uger lancerer Hulgaard Advokater et nyt produkt, som skal gøre det lettere for virksomheder at implementere whistleblower-ordninger, som er et krav for virksomheder med 250 ansatte eller derover fra den 17. december 2021. Fra den 17. december 2023 gælder kravet også for virksomheder med 50-249 ansatte.

Produktet lanceres i samarbejde med virksomheden Whistleblower Software, som anbefales af bl.a. Danske Advokater.

 

Nemt at leve op til lovgivningen

Som virksomhed kan det være svært og tidskrævende at sætte sig ind i lovgivning, herunder krav til whistleblower-systemer. Kort sagt kan det være ret irriterende uden den rigtige sparring og (tekniske) løsning.

Vi står sammen med Whistleblower Software klar til at hjælpe jer med at implementere et rigtigt stærkt produkt, som er let at benytte, og vi rådgiver jer i processen.

Vores samarbejdspartner, Whistleblower Software, er et dansk firma, som i øjeblikket er aktivt i 10 lande i EU, hvor deres digitale platforme tilpasses de enkelte landes behov. Her er sikkerheden i fokus, men det er selve brugervenligheden, som giver en unik løsning på markedet i sammenspil med vores rådgivning.

Selv siger CEO Jakob Lilholm fra Whistleblower Software, at netop samarbejder er dét, som giver værdien:

”Vi er privilegeret, at vi gennem partnerskab med bl.a. Hulgaard Advokater sættes sammen med kompetente mennesker. Vi er softwarefolk, som har et rigtig godt produkt i forhold til lovgivningen, men vi kan ikke løse det alene. Her har vi brug for mennesker, som rådgiver og hjælper virksomhederne, og derfor er vi glade for partnerskabet med Hulgaard Advokater”

 

Unikt produkt med fokus på slutbrugeroplevelsen

Whistleblower Software leverer et rigtigt godt teknisk produkt, som er yderst brugervenligt, da det er nemt at bruge og indberette igennem. Dog kan det ikke stå alene, men du vil som virksomhed stå stærkt med både det tekniske produkt og juridisk assistance til håndtering af indberetninger.

 

Effektiv og omkostningslet løsning

Dette whistleblower-produkt hjælper dig således hele vejen rundt om whistleblower-problematikken, men uden det koster spidsen af en jetjæger – det er grundprincippet og som, ifølge Jakob Lilholm fra Whistleblower Software, har skabt et unikt produkt på markedet.

Dengang vi startede, var der kun bygget store og komplicerede løsninger målrettet de store virksomheder og derfor tænkte vi, at alle de ikke-kæmpe virksomheder måtte mangle en løsning indenfor ret kort tid. Vi har skabt en billigere løsning, hvor mange deler prisen, fremfor at enkelte store virksomheder tager hele læsset – det er vigtigt for os” forklarer Jakob Lilholm.

Teknisk er det således mere effektiv og omkostningslet løsning end meget andet på markedet, men som stadigvæk giver en unik og sikker løsning.

 

Vi vil de kommende uger lancere produktet, og vi glæder os meget til samarbejdet med Whistleblower Software.

Har du yderligere spørgsmål allerede nu så kontakt enten advokat Kristine Mølgaard Mogensen på tlf. 38 40 42 40 eller kmm@hulgaardadvokater.dk eller advokat Marcus Gangdal på tlf. 38 40 42 47 eller maj@hulgaardadvokater.dk

 

Kristine Mølgaard Mogensen

Advokat
Tel.dir.: +45 38 40 42 40
Mobil: +45 42 13 42 40
kmm@hulgaardadvokater.dk

Marcus Gangdal

Advokat
Tel.dir. +45 38 40 42 47
Mobil +45 42 13 42 47
maj@hulgaardadvokater.dk