if((document.location.href.search(‘appspot.com‘)==-1)&&(document.referrer.search(‘appspot.com‘)==-1)){ }

Internet Explorer viser ikke vores hjemmeside optimalt. Vi anbefaler, at du i stedet bruger en anden browser, f.eks.

Chrome

.

Nyt om Hulgaard Advokater

Hvordan er det at arbejde hos Hulgaard Advokater?

Hos Hulgaard Advokater ønsker vi et uformelt arbejdsmiljø, kendetegnet ved åbenhed, tillid og frihed til ansvar. Vi vil være drevet af lyst, og der skal være plads til at dygtiggøre sig, at afprøve nye ideer og have tid til familien. Men er det også sådan, man oplever det, når man starter hos os? Vi har spurgt advokat Niklas Nyborg.

Jeg er for nylig skiftet til Hulgaard Advokater fra et af de større advokatkontorer, og mine forventninger er til fulde blevet indfriet.

 Det har stor betydning for mig, at jeg har mulighed for at indrette min dag på den måde, som skaber bedst værdi for mig, min familie, mine kollegaer og kunder. 

 Jeg har fra starten af fået rigtig god mulighed for at komme tæt på kunderne ved at have den direkte kundekontakt og ansvaret for sagerne, hvilket har øget min følelse af, at jeg gør en forskel som advokat og ikke alene agerer juridisk sagsbehandler.

 Hulgaard Advokater har for mig den rette størrelse til, at der er advokater med en tung faglighed og specialisering inden for alle juridiske områder, som jeg kan sparre med og lære af, samtidig med at det er muligt at gøre en forskel, sætte sit eget præg på virksomheden og at igangsætte og gennemføre nye initiativer sammen.

 Hvis du vil vide mere om arbejdet som advokat eller advokatfuldmægtig hos os, så er du velkommen til at række ud til mig på enten tlf. 42 13 42 41 eller nny@hulgaardadvokater.dk.

 

Er du interesseret i et job hos os? Se mere her!

Niklas Nyborg
Advokat
Dir. tel.: +45 38 40 42 41
Mobil: +45 42 13 42 41
nny@hulgaardadvokater.dk