if((document.location.href.search(‘appspot.com‘)==-1)&&(document.referrer.search(‘appspot.com‘)==-1)){ }

Internet Explorer viser ikke vores hjemmeside optimalt. Vi anbefaler, at du i stedet bruger en anden browser, f.eks.

Chrome

.

Blog

Sådan kan whistleblowerordninger styrke din virksomheds integritet og effektivitet

30.08.23 | Drift & jura, Persondata

Af Marcus Gangdal

Whistleblowerordninger som et redskab til forbedring og lovpligtigt krav

Fra den 17. december 2023 bliver det lovpligtigt for alle virksomheder med mere end 50 ansatte at have en whistleblowerordning. Ordningen er en værdifuld ressource, der fremmer åben kommunikation om potentielle problemer, og hjælper virksomheden med at forebygge udfordringer, før de bliver alvorlige.

Vil du vide mere om Whistleblower-direktivet kan du læse mere her

 

Beskyttelse og compliance: Fundamentet for en sund virksomhed

En whistleblowerordning er et vigtigt redskab, der hjælper virksomheden med at være på forkant med eventuelle problemer. Ved at give medarbejderne et trygt sted at rapportere bekymringer kan virksomheden håndtere udfordringer i tide og samtidig sikre compliance.

 

Fortrolighed og ansvarlighed: Balancen der fremmer effektivitet

Det er vigtigt at finde den rette balance mellem fortrolighed og ansvarlighed i en whistleblowerordning. Fortrolighed opmuntrer til indberetning, mens ansvarlighed forebygger misbrug. Hos Hulgaard Advokater anbefaler vi en tilgang, der balancerer disse faktorer for at fremme en sund virksomhedskultur.

 

Vælg den rigtige whistleblowerpakke til din virksomhed

Overholdelsen af det nye lovkrav kan være en udfordring, men hos Hulgaard Advokater er vi klar til at hjælpe. Vi tilbyder fire forskellige whistleblowerpakker, designet til at matche forskellige virksomhedsstørrelser og behov. Vores team står klar til at hjælpe dig med at træffe det bedste valg og sikre, at din virksomhed lever op til lovens krav.

 

Rådgivning og support: Sådan kan vi hjælpe

Som din rådgiver hjælper vi hos Hulgaard Advokater dig med at navigere i det komplekse landskab af whistleblowerlovgivningen. Vi støtter dig i implementeringen af en effektiv løsning for din virksomhed og tilbyder omfattende rådgivning og support, fra valg af pakke til løbende administration.

 

Styrk din virksomhed med en whistleblowerordning

En effektiv whistleblowerordning kan bidrage til at styrke din virksomheds integritet og effektivitet. Tag det næste skridt på din virksomheds rejse mod compliance ved at kontakte os for mere information. Hos Hulgaard Advokater er vi klar til at hjælpe dig med at udnytte fordelene ved en robust whistleblowerordning.

Er whistleblower og whistleblowerordning stadigvæk fremmedord, så kan du her læse korte svar på 10 typiske spørgsmål om emnet

 

Kristine Mølgaard Mogensen

Advokat
Tel.dir.: +45 38 40 42 40
Mobil: +45 42 13 42 40
kmm@hulgaardadvokater.dk

Marcus Gangdal

Advokat
Tel.dir. +45 38 40 42 47
Mobil +45 42 13 42 47
maj@hulgaardadvokater.dk