if((document.location.href.search(‘appspot.com‘)==-1)&&(document.referrer.search(‘appspot.com‘)==-1)){ }

Internet Explorer viser ikke vores hjemmeside optimalt. Vi anbefaler, at du i stedet bruger en anden browser, f.eks.

Chrome

.

Vores hold

Anna Meldgaard Petersen

 

Hvorfor blev du advokat?

Det er et virkelig godt spørgsmål. Jeg har drømt om at blive advokat, lige siden jeg var barn. Hvorfor, ved jeg egentligt ikke – der er ingen jurister/advokater i min familie – men jeg har altid været meget boglig (lettere nørdet) og haft en høj retfærdighedssans, så juraen har altid tiltalt mig.

 

Hvordan ser en typisk arbejdsdag ud for dig?

Mine arbejdsdage varierer meget; nogle dage sidder jeg hele dagen foran min computer, hvor jeg laver gennemgang og ændringsforslag til kontrakter; andre dage er i heldags forhandlingsmøder enten over Teams eller ude hos kunder; mens andre dage igen er et miks af både “skrivebordsarbejde”; forhandlinger og forberedelsesmøder.

De fleste dage starter dog typisk med at danne et overblik over indbakken og dagens to-do’s over en kop kaffe.

Når man forhandler internationale kontrakter, bliver man nødt til at være fleksibel med arbejdstiden (pga. tidszoner), så arbejdsdagen er ikke altid 8-16. Det passer mig virkelig fint. 

Hvilke kompetencer skal man have i dit job?

Mit job handler ofte om at få underskrevet en kontrakt mellem to parter, der ofte har modsatrettede interesser. Derfor kræver mit job, at man har en god indlevelsesevne og er god til at lytte, så man kan forstå modpartens behov. Ofte skal der indgås kompromiser for at nå i mål med kontrakten. Derfor mener jeg, at det er en fordel, hvis man kan tænke hurtigt, tænke ud af boksen samt er kreativ og iderig. Det er en forudsætning at man kan formulere sig tydeligt og præcist både skriftligt og mundtligt på dansk og engelsk. 

Hvad kan du særligt godt lide ved dit job?

Jeg kan godt lide variationen i, at jeg både får lov til at fordybe mig i juraen og dykke helt ned i en problemstilling – uanset om det er en lovbestemmelse eller en kontraktbestemmelse, mens jeg andre gange sidder til møder, hvor jeg er mere “på” og hvor min øjeblikspræstation ofte er altafgørende. Det giver mig mulighed for at sætte forskellige sider af mig selv i spil. 

Hvad sætter du pris på ved at arbejde hos Hulgaard advokater?

Jeg sætter virkelig pris på mine meget søde og betænksomme kollegaer. Det er lidt ligesom at være en del af en familie, hvor der er en forståelse for, at vi er hele mennesker ikke bare arbejdsheste. Derudover sætter jeg utrolig stor pris på, at der er højt til loftet og en stor rummelighed. 

Når du ikke er på arbejde…

Er jeg ofte at finde på de danske eller udenlandske vandrestier. Vandring er blevet min helt store passion, men jeg nyder også at være i haven, lave mad eller at lave kreative projekter i hjemmet.

 

Anna Meldgaard Petersen

Advokat
Mobil: +45 42 13 42 43
amp@hulgaardadvokater.dk