if((document.location.href.search(‘appspot.com‘)==-1)&&(document.referrer.search(‘appspot.com‘)==-1)){ }

Internet Explorer viser ikke vores hjemmeside optimalt. Vi anbefaler, at du i stedet bruger en anden browser, f.eks.

Chrome

.

Overdragelse af lægepraksis

 

Lad erfarne advokater tage hånd om din praksishandel

Hos Hulgaard Advokater er vi specialister inden for køb og salg af både almene og speciallægers praksis.

En praksishandel vedrører mange forskellige juridiske problemstillinger, og vi anbefaler derfor altid at få kompetent rådgivning fra en advokat. Valget af rådgiver er en af de vigtigste beslutninger, du skal træffe.

En god rådgiver har naturligvis styr på de juridiske problemstillinger, der gør sig gældende for enten købet eller salget af din lægepraksis. Den ideelle rådgiver har imidlertid også et indgående branchekendskab til sundhedssystemet og samspillet mellem væsentlige organisationer som Praktiserende Lægers Organisation, Foreningen af Speciallæger og den enkelte Region.

Vores advokater besidder både den nødvendige juridiske og branchemæssige erfaring, der skal til for, at du trygt kan lade Hulgaard Advokater tage hånd om din praksishandel.

 

Selskabsret, skatteret, ansættelsesret, erhvervslejeret, sundhedsret, persondataret – ret kompliceret?

Der er mange faldgruber og juridiske problemstillinger forbundet med netop en praksishandel. Det kan lyde ret kompliceret, når de relevante retsområder listes op.

Hos Hulgaard Advokater har vi et stærkt hold af advokater med indgående kendskab til alle de specialer, der er relevante i en praksishandel. Vi sørger for, at der er altid er de nødvendige specialister tilknyttet til lige netop din sag, uanset om du planlægger at købe eller sælge din lægepraksis.

Dette er din sikkerhed for kompetent rådgivning både før, under og efter din praksisoverdragelse er i hus.

 

Vores fornemmeste opgave er at sikre din tryghed

Det er en stor beslutning enten at skulle sælge eller købe en lægepraksis. Det er vores fornemmeste opgave at sikre, at du er tryg igennem hele forløbet.

Vi sørger for at sikre åbenhed omkring vores behandling af din praksishandel, således at du kan føle dig tryg – lige fra din første opringning til os, til den endelige aftale og den efterfølgende indhentelse af godkendelser samt gennemførelse af handlen.

Ét er juraen i en praksishandel, noget andet er forhandlingen om vilkår. Vores advokater er erfarne forhandlere, som sørger for, at dine interesser altid varetages bedst muligt.

 

Kontakt

Hvis du vil vide mere omkring netop dine muligheder, er du velkommen til at kontakte advokat Kristine Mølgaard Mogensen på tlf. 38 40 42 40 eller kmm@hulgaardadvokater.dk.

Kristine Mølgaard Mogensen

Advokat
Tel.dir.: +45 38 40 42 40
Mobil: +45 42 13 42 40
kmm@hulgaardadvokater.dk