if((document.location.href.search(‘appspot.com‘)==-1)&&(document.referrer.search(‘appspot.com‘)==-1)){ }

Internet Explorer viser ikke vores hjemmeside optimalt. Vi anbefaler, at du i stedet bruger en anden browser, f.eks.

Chrome

.

Vores hold

Birgitte Louise Jensen

 

Hvorfor blev du juridisk assistent?

Jeg stiftede bekendtskab med advokatbranchen, da jeg i 8. klasse i folkeskolen var i praktik som advokatsekretær hos et større firma i Aarhus. Det vakte min interesse med det samme, så efter endt uddannelse i 2007 fik jeg en elevplads og har således været i branchen siden.

 

Hvordan ser en typisk arbejdsdag ud for dig?

Mine dage er sjældent ens, hvilket jeg heldigvis sætter stor pris på. Jeg har både faste opgaver, som skal løses dagligt, men jeg har også mange opgaver, som afhænger af de jurister, som jeg arbejder for, og som derfor både kan være planlagte og ikke planlagte.

 

Hvilke kompetencer skal man have i dit job?

Som juridisk assistent er det vigtigt at have overblik, kunne jonglere med flere bolde i luften på en gang, have styr på detaljerne og samtidig at kunne omstille sig hurtigt fra en fordybende opgave til en opgave, der skal løses her og nu.

 

Hvad kan du særligt godt lide ved dit arbejde?

Jeg kan lide de forskelligartede opgaver, hvor der både er opgaver, der skal løses hurtigt og med det samme, men at der også er plads til de opgaver, der kræver mere undersøgelse og fordybelse. Generelt kan jeg bare virkelig godt lide det juridiske aspekt i mine opgaver.

 

Hvad sætter du pris på ved at arbejde hos Hulgaard?

Jeg sætter stor pris på, at mine faglige kompetencer kommer til udtryk i de opgaver, som jeg løser. Samtidig sætter jeg virkelig stor pris på at være en del af den holdånd, som der er hos Hulgaard samt at være omgivet af så kompetente kollegaer, hvor man altid kan sparre om en opgave, hvis der er behov for det.

 

Når jeg ikke er på arbejde…

Bruger jeg tiden sammen med min familie og mine venner. Derudover er det vigtigt for mig at få motion ind i min hverdag.

Birgitte Louise Jensen

Juridisk assistent
Mobil: +45 42 13 42 25
blj@hulgaardadvokater.dk