if((document.location.href.search(‘appspot.com‘)==-1)&&(document.referrer.search(‘appspot.com‘)==-1)){ }

Internet Explorer viser ikke vores hjemmeside optimalt. Vi anbefaler, at du i stedet bruger en anden browser, f.eks.

Chrome

.

Vores hold

Jakob Corydon-Petersen Kristensen

 

Hvordan ser en typisk arbejdsdag ud for dig?

Mine arbejdsdage varierer meget, men jeg starter altid dagen ud med at danne mig et overblik ved at gennemgå mine mails og planlagte møder for dagen. Overblikket giver mig bedre mulighed for at omstrukturere min dag, hvis dette måtte blive nødvendigt.
 

Hvilke kompetencer skal man have i dit job?

De bedste løsninger kræver en solid forståelse af kundens behov samt et højt fagligt niveau. Forståelsen skabes gennem gode menneskelige relationer og en lyst til at finde den løsning, der skaber størst værdi for kunden både i den konkrete sag, men også på sigt. Derfor er høj faglighed, gå-på-mod samt gode kommunikationsevner essentielt for mit arbejde.

 

Hvad kan du særligt godt lide ved dit arbejde?

Jeg sætter stor pris på en alsidig hverdag, hvor ikke to dage er ens. Variationen i mit arbejde betyder, at jeg altid går til en opgave med stor energi og engagement.

Mit arbejde giver mig mulighed for at fordybe mig i komplicerede retlige problemstillinger, hvor løsningen kræver, at problemet ofte anskues fra flere retlige vinkler.

Jeg vægter gennemsigtighed højt i mit arbejde, hvorfor det er vigtigt for mig at have en ærlig og tæt relation til mine kunder.

 

Hvad sætter du pris ved hos Hulgaard Advokater?

Jeg sætter stor pris på den arbejdskultur, vi har hos Hulgaard Advokater, samt de værdier, der kendetegner os. Vores værdier sikrer, at vi leverer et produkt af høj kvalitet, og at vi samtidig tænker innovativt og i nye baner.

Jeg værdsætter, at vi har tillid til og respekt for hinanden på kontoret, fagligt som personligt.

 

Når jeg ikke er på arbejde

Når jeg ikke er på arbejde, bruger jeg min tid med min kæreste, venner og familie. Jeg prioriterer at holde mig i gang fysisk i enten fitnesscentret, ved en gåtur i skoven eller på golfbanen. Derudover går jeg meget op i fodbold, hvorfor jeg ofte er at finde på stadion i weekenden.

 

Jakob Corydon-Petersen Kristensen

Advokatfuldmægtig
Mobil: +45 42 13 42 48
jk@hulgaardadvokater.dk