if((document.location.href.search(‘appspot.com‘)==-1)&&(document.referrer.search(‘appspot.com‘)==-1)){ }

Internet Explorer viser ikke vores hjemmeside optimalt. Vi anbefaler, at du i stedet bruger en anden browser, f.eks.

Chrome

.

Vores hold

Peter Lunau Larsen

En uddannelse som jurist giver mange muligheder.
For mig betød det, at jeg kunne arbejde med det, der virkelig interesserer mig. Derfor har jeg altid arbejdet med moms og afgifter.
Jeg har et indgående kendskab til området fra mine ansættelser i Skattestyrelsen, i revisionsverdenen og nu i advokatbranchen.

Gennem min karriere har jeg i stadig stigende grad blevet involveret i energiprojekter og som følge heraf f.eks. rådgivet i et stort antal sager om udnyttelse af overskudsvarme. Seneste skud er CCS, som er ekstremt relevant.

Mine omgivelser siger, at jeg også har en ingeniør ”gemt i maven”, fordi jeg har en stor interesse for teknik, f.eks. i relation til energiproduktion og forsyning. Det har stor betydning, når det handler om at finde den mest optimale løsning på en udfordring. Forretningsudvikling og en innovativ tilgang til både store og små opgaver er det, der for alvor motiverer mig.

Min baggrund gør, at jeg som advokat har et indgående kendskab til de opgaver, som revisorbranchen traditionelt varetager, eksempelvis review- og modelleringsopgaver.
Når det handler om traditionelle advokatopgaver er mine spidskompetencer juridisk analyse, udarbejdelse af kontrakter og håndtering af konflikter – både for virksomheder og offentlige myndigheder.

Hos Hulgaard Advokater arbejder jeg særligt med energi- og forsyningsret, moms og afgifter, ligesom jeg har ledelsesansvaret i en række sager inden for skatteret, erstatningsret samt erhvervs- og selskabsret.
Som menneske lægger jeg vægt på at have en stærk og god relation til kolleger, kunder, samarbejdspartnere og myndigheder. Min tilgang til verdenen bygger på ærlighed og ordentlighed.

 

Peter Lunau Larsen

Partner, advokat
Mobil: +45 51 15 85 15
pll@hulgaardadvokater.dk