Internet Explorer viser ikke vores hjemmeside optimalt. Vi anbefaler, at du i stedet bruger en anden browser, f.eks.

Chrome

.

 

Praktikforløb hos Hulgaard Advokater

 
Har du lyst til at kombinere din kandidatuddannelse med et praktikophold, hvor du får mulighed for at afprøve og udvikle dine akademiske kompetencer ved at udføre konkrete sagsopgaver i den virkelige verden, så kom og afprøv dine kompetencer hos os.
 

Hvad vi kan og hvem vi er

Vi er et erhvervsadvokatfirma med kontor i Aarhus og Kolding.

Vores styrke er vores specialistviden inden for udvalgte arbejdsområder, herunder bl.a. generationsskifte, selskabsret, skatteret og energisektoren. Vi rådgiver erhvervsvirksomheder, offentlige institutioner, fonde, finansielle virksomheder og energisektoren, ligesom vi rådgiver private inden for vores skatteretlige specialeområde.

Vi er er dedikeret team, som arbejder ud fra et mål om at skabe de bedste resultater for vores kunder, og vi lægger en ære i at få paragraffer og forretning til at gå op i en højere enhed. Vi vil gerne gøre det komplekse enkelt. Vi ønsker ikke at være de største, men blandt de bedste til det, vi laver. Vi arbejder også ud fra et mål om, at det skal være sjovt og udviklende at gå på arbejde. Du kan læse mere om, hvad vi mener med det og lære mere om dine måske kommende kolleger her
 

Hvad forventer vi?

Vi forventer, at du er fagligt dygtig – gerne blandt de bedste – og at du er en nysgerrig medspiller, som kan bringe din faglige viden i spil og som deltager engageret i livet på kontoret. Du skal have en særlig interesse i erhvervsretlige forhold og skatteret, og dette skal gerne afspejles i dine opnåede karakterer.

Du vil få mulighed for at afprøve dine praktiske og teoretiske færdigheder ved at anvende dine kvalifikationer i praksis ved at løse konkrete sagsopgaver. Praktikken er således et læringsforløb, hvor du modtager læring ved at løse sagsopgaver selvstændigt eller i samarbejde med kolleger. Du vil være tilknyttet en praktikkoordinator, og du vil få sparring og vejledning samt feedback på dit arbejde fra dine kolleger.
 

Hvad, hvornår og hvor mange timer?

Vi lægger sammen en plan med overordnede målsætninger for din praktik, herunder får du en løbende evaluering med din praktikkoordinator med beskrivelse af dine arbejdsopgaver undervejs i praktikforløbet, ligesom du får en afsluttende skriftlig evaluering.

Rammerne aftaler vi nærmere, idet der i opstart, tidsrummet for praktikforløbet og det ugentlige timeantal tages hensyn til, at du skal have tid til at følge undervisning på universitetet og forberede dig til din eksamen.
 

Hvordan belønnes dit arbejde?

Vi må ikke give dig løn under praktikken, da forløbet er SU-berettiget, men vi tilbyder dig:

  • Spændende og udviklende arbejdsopgaver
  • Løbende feedback på din opgaveløsning, således at du får mest mulig læring ud af forløbet
  • Gode arbejdsforhold og tid til at følge din undervisning på universitetet
  • Et ECTS-givende praktikforløb som indgår som en del af din uddannelse
  • Frokostordning

 

Hvordan søger du

Vi søger løbende kandidater til praktikforløb. Ønsker du at søge praktikforløb til et forårssemester, skal vi have din ansøgning senest den 1. oktober og ønsker du at søge til et efterårssemester, skal vi have din ansøgning senest den 1. april.

Er et praktikforløb noget for dig, så send din ansøgning med CV og karakterudskrifter til Marianne Work Bramsen på mail: mw@hulgaardadvokater.dk

Hvis du har spørgsmål, er du også velkommen til at ringe til Marianne på tlf. 38 40 42 12.

Marianne Work Bramsen

Kontorleder og juridisk assistent
Tel.dir.: +45 38 40 42 12
Mobil: +45 40 80 64 12
mw@hulgaardadvokater.dk