if((document.location.href.search(‘appspot.com‘)==-1)&&(document.referrer.search(‘appspot.com‘)==-1)){ }

Internet Explorer viser ikke vores hjemmeside optimalt. Vi anbefaler, at du i stedet bruger en anden browser, f.eks.

Chrome

.

Job hos os

 

Praktikforløb hos Hulgaard Advokater

Har du lyst til at kombinere din kandidatuddannelse med et praktikophold, hvor du får mulighed for at afprøve og udvikle dine juridiske kompetencer i den virkelige verden, så har du mulighed for at afprøve dine kompetencer hos os.

Hos os bliver du en del af et dygtigt team, og du får spændende opgaver, som giver dig mulighed for at få indblik i advokatverdenen. Du vil få alt det ansvar, du ønsker og al den sparring og hjælp, du har brug for.

 

Hvad vi kan og hvem vi er

Vi er et erhvervsadvokatfirma med kontor i Aarhus, Kolding og Ballerup.

Vores styrke er vores specialistviden inden for udvalgte arbejdsområder, herunder bl.a. generationsskifte, selskabsret, skatteret, persondata og energisektoren. Vi rådgiver erhvervsvirksomheder, offentlige institutioner, fonde, finansielle virksomheder og energisektoren, ligesom vi rådgiver private inden for vores skatteretlige specialeområde.

Vi er er dedikeret team, som arbejder ud fra et mål om at skabe de bedste resultater for vores kunder, og vi lægger en ære i at få paragraffer og forretning til at gå op i en højere enhed. Vi vil gerne gøre det komplekse enkelt. Vi ønsker ikke at være de største, men blandt de bedste til det, vi laver. Vi arbejder også ud fra et mål om, at det skal være sjovt og udviklende at gå på arbejde. Du kan læse mere om, hvad vi mener med det og lære mere om dine kommende kolleger på vores hjemmeside www.hulgaardadvokater.dk.

 

Hvad forventer vi

Vi forventer, at du er fagligt dygtig – gerne blandt de bedste – og at du er en nysgerrig medspiller, som kan bringe din faglige viden i spil og som deltager engageret i livet på kontoret. Du skal have en særlig interesse i erhvervsretlige forhold og skatteret, og dette skal gerne afspejles i dine opnåede karakterer.

Du vil få mulighed for at afprøve dine praktiske og teoretiske færdigheder ved at løse konkrete sagsopgaver i samarbejde med kolleger. Du vil være tilknyttet en praktikkoordinator, og du vil få sparring og vejledning samt feedback på dit arbejde fra dine kolleger.

 

Hvad, hvornår og hvor mange timer

Vi lægger sammen en plan med overordnede målsætninger for dit praktikforløb, herunder får du en løbende evaluering med din praktikkoordinator med beskrivelse af dine arbejdsopgaver undervejs i praktikforløbet, ligesom du får en afsluttende skriftlig evaluering.

Rammerne aftaler vi nærmere, idet der i opstart, tidsrummet for praktikforløbet og det ugentlige timeantal tages hensyn til, at du skal have tid til at følge undervisning på universitetet og forberede dig til din eksamen.
Hvad du kan forvente af os

I dit praktikforløb kan du forvente:

  • Spændende og udviklende sagsopgaver
  • Løbende feedback og sparring, således at du får mest mulig læring ud af forløbet
  • Gode arbejdsforhold og tid til at følge din undervisning på universitetet
  • Et ECTS-givende praktikforløb som indgår som en del af din uddannelse
  • Frokostordning

 

Læs Selinas oplevelse af at være praktikant hos Hulgaard Advokater 

 

Hvordan søger du

Ønsker du at søge praktikforløb til efterårssemesteret, skal vi have din ansøgning senest den 1. april og ønsker du at søge til forårssemester, skal vi have din ansøgning senest den 1. oktober.

Er et praktikforløb noget for dig, så send din ansøgning med CV og karakterudskrifter til kontorleder Marianne Work Bramsen på mail: mw@hulgaardadvokater.dk

Hvis du har spørgsmål, er du også velkommen til at ringe til Marianne på dir.tlf.: 38 40 42 12.

Marianne Work Bramsen

Kontorleder og juridisk assistent
Tel.dir.: +45 38 40 42 12
Mobil: +45 40 80 64 12
mw@hulgaardadvokater.dk