if((document.location.href.search(‘appspot.com‘)==-1)&&(document.referrer.search(‘appspot.com‘)==-1)){ }

Internet Explorer viser ikke vores hjemmeside optimalt. Vi anbefaler, at du i stedet bruger en anden browser, f.eks.

Chrome

.

Vores hold

Christine Wrang

 

Hvorfor valgte du at læse jura?

Jeg har altid haft interesse for juraen og vidst, at det var den vej, jeg gerne ville. Gennem mit studie er jeg kun blevet bekræftet heri. Jeg elsker at fordybe mig i faget, og ’nørde’ for at finde frem til den gode løsning på en juridisk udfordring.
 

Hvordan ser en typisk arbejdsdag ud for dig?

Som advokatfuldmægtig er mit arbejde mere struktureret, end jeg har været vant til som stud.jur. Som nyuddannet jurist arbejder jeg altid sammen med en af mine dygtige, erfarne kollegaer, og derfor er jeg i høj grad tilgængelig på kontoret de fleste dage til faglig sparring og feedback.

På en typisk arbejdsdag starter jeg med at læse mine mails og danne mig et overblik over mine igangværende sager. Herefter arbejder jeg videre med disse efter aftale med den ansvarlige advokat på sagen.

Senere på året starter jeg på advokatuddannelsen, hvilket jeg glæder mig meget til. Derfra vil jeg have flere kursusdage, hvor jeg skal fordybe mig i nyt stof på skolebænken.
 

Hvilke kompetencer skal man have i dit job?

Som advokatfuldmægtig skal man være særligt god til at holde overblik og orientere sig i sager løbende, fordi man altid arbejder sammen med en advokat. Derudover er det vigtigt, at man tør udfordre sig selv med nye problemstillinger og søge sparring hos erfarne kollegaer.
 

Hvad kan du særligt godt lide ved dit job?

Som advokatfuldmægtig er det spændende for mig at opleve, hvordan teori jeg har lært på studiet kan omsættes til praktiske løsninger i virkeligheden.

Jeg oplever, at jeg i højere grad skal tænke kommercielt for at løse den enkelte kundes behov. Det synes jeg er spændende, fordi det giver mulighed for at nørde juraen i et løsningsorienteret perspektiv.
 

Hvad sætter du pris på ved at arbejde hos Hulgaard Advokater?

Jeg er glad hver dag, når jeg skal på arbejde hos Hulgaard Advokater, fordi mine arbejdsopgaver er spændende, fagligt udfordrende og stiller krav til, at jeg dygtiggør mig indenfor faget.

Samtidig er fleksibilitet og frihed en del af vores grundsten, og det giver mig mulighed for at planlægge dagen, som jeg trives bedst.

Endelig har jeg de bedste kollegaer – og det gør enhver grå mandag til en god dag!
 

Når jeg ikke er på arbejde …

… nyder jeg friheden fra bøgerne, nu hvor jeg er færdig med min uddannelse. Det er skønt at have fri til at bruge weekenderne på oplevelser i Aarhus og vandreture i Mols Bjerge.

Derudover bruger jeg meget tid i køkkenet på at holde min surdej i live, og så elsker jeg at være aktiv og mødes tit med mine venner til træning eller en frisk løbetur.

 

Christine Wrang

Advokatfuldmægtig
Mobil: +45 42 13 42 49
cw@hulgaardadvokater.dk