if((document.location.href.search(‘appspot.com‘)==-1)&&(document.referrer.search(‘appspot.com‘)==-1)){ }

Internet Explorer viser ikke vores hjemmeside optimalt. Vi anbefaler, at du i stedet bruger en anden browser, f.eks.

Chrome

.

Vores hold

Christine Wrang

 

Hvorfor valgte du at læse jura?

Jeg har altid haft interesse for vores samfund og de fælles regler, som vi alle sammen er i berøring med i vores hverdag. Derfor viste jeg tidligt, at jeg gerne ville læse jura. Jeg elsker at fordybe mig i faget, og ’nørde’ for at finde frem til den gode løsning på en juridisk udfordring.

 

Hvordan ser en typisk arbejdsdag ud for dig?

Som advokatfuldmægtig er mine dage meget forskellige – de kan både være fyldt med fordybelsesopgaver, udarbejdelse af konkrete dokumenter og juridiske løsninger, eller med møder med klienter eller samarbejdspartnere.

Som advokatfuldmægtig arbejder jeg altid på sager sammen med en af mine dygtige, erfarne kollegaer. Derfor kan jeg godt lide at være tilgængelig på kontoret de fleste dage til faglig sparring og feedback.

Derudover bruger jeg også noget af min arbejdstid ude af huset, fordi jeg er så heldig at kunne bruge noget af min arbejdstid tid på at undervise i Familie- og Arveret på Aarhus Universitet.

Hvilke kompetencer skal man have i dit job?

Som advokatfuldmægtig skal man være særligt god til at holde overblik og orientere sig i sager løbende, fordi man altid arbejder sammen med en advokat, som er ansvarlig for sagen. Derudover er det vigtigt, at man tør udfordre sig selv med nye problemstillinger og søge sparring hos erfarne kollegaer.

 

Hvad kan du særligt godt lide ved dit job?

Som advokatfuldmægtig er det spændende for mig at opleve, hvordan teori jeg har lært på studiet kan omsættes til praktiske løsninger i virkeligheden.

Jeg oplever, at jeg i højere grad skal tænke kommercielt for at løse den enkelte kundes behov. Det synes jeg er spændende og det giver mulighed for at nørde juraen i et løsningsorienteret perspektiv.

 

Hvad sætter du pris på ved at arbejde hos Hulgaard Advokater?

Jeg er glad hver dag, når jeg skal på arbejde hos Hulgaard Advokater, fordi mine arbejdsopgaver er spændende, fagligt udfordrende og stiller krav til, at jeg dygtiggør mig indenfor faget.

Samtidig er fleksibilitet og frihed en del af vores grundsten, og det giver mig mulighed for at planlægge dagen, som jeg trives bedst.

Endelig har jeg de bedste kollegaer – og det gør enhver grå mandag til en god dag!

 

Når jeg ikke er på arbejde …

… nyder jeg en frisk løbetur og en øl med venner.

 

Christine Wrang

Advokatfuldmægtig
Mobil: +45 42 13 42 49
cw@hulgaardadvokater.dk