if((document.location.href.search(‘appspot.com‘)==-1)&&(document.referrer.search(‘appspot.com‘)==-1)){ }

Internet Explorer viser ikke vores hjemmeside optimalt. Vi anbefaler, at du i stedet bruger en anden browser, f.eks.

Chrome

.

Vores hold

Selina Musa

 

Hvorfor valgte du at læse cand.merc.jur?

Inden jeg valgte at søge ind på cand.merc.jur overvejede jeg meget at læse jura. Jeg har dog altid haft stor interesse for økonomi – både i virksomhedsperspektiv, men også i et samfundsperspektiv. Cand.merc.jur er en uddannelse, hvor erhvervsøkonomi og erhvervsjura kombineres. På den måde lærer man både at løse de juridiske og økonomiske problemstillinger, som virksomheder står over for. Uddannelsen var derfor det rigtige valg for mig, da jeg får “the best of both worlds”.

 

Hvordan ser en typisk arbejdsdag ud for dig?

En typisk arbejdsdag for mig starter ud med at læse mine mails. Da jeg har flere igangværende sager, er det vigtigt at holde et godt overblik. Herefter arbejder jeg videre på sager efter aftale med den enkelte jurist.

 

Hvilke kompetencer skal man have i dit job?

Man skal kunne anvende juraen, både teoretisk, men også i praksis. Med min juridiske og økonomiske kunnen fra studiet vil jeg også kunne se og forstå sagerne i et større perspektiv.

 

Hvad kan du særligt godt lide ved dit job?

Muligheden for at afprøve teori i praksis. Efter mange år på skolebænken er det motiverende at afprøve teorien, som man læser om og hører flere timers forelæsninger om. På denne måde skabes der en bedre forståelse.

 

Hvad sætter du pris på ved at arbejde hos Hulgaard Advokater?

Udover at have de bedste kollegaer, så er det helt klart at opnå den praktiske erfaring, som jeg har drømt om, og som er med til at dygtiggøre mig.

 

Når jeg ikke er på arbejde …

Når jeg ikke er på arbejde, så nyder jeg at tilbringe min tid med familie og venner. Derudover elsker jeg at træne, hvor jeg kobler af med en god Bike-time eller holdtræning.

Selina Musa

Erhvervsjuridisk fuldmægtig
Mobil:+45 42 13 42 19
sm@hulgaardadvokater.dk